Zejnep i Selim iz serije “Elif” čitaju magazin HEJ!

Nakon skoro 400 epizoda serije “Elif” koje su prikazane u Srbiji, izgleda su Emre Kivilcim i Gulcin Tuncok i dalje jedan od najomiljenijih parova iz turskih serija. Ono što je nas potpuno oduševilo jeste to da oni čitaju magazin HEJ!

Naravno da ne gajimo nadu da ovo dvoje turskih glumaca znaju srpski jezik, pa da su stvarno čitali tekstove, ali nam je drago što su se sa njim fotografisali.

Emre i Gulcin glume skladan par u pomenutoj seriji, a tokom snimanja nje oni su postali dobri prijatelji, ali i kolege koje vole da sarađuju. Tako su nedavno, pored svakodnevnih snimanja serije “Elif“, uspeli da snime jedan horor film! Reč je o ostvarenju “Zločin iz ljubavi”, koji su u Indoneziji snimili za samo nedelju dana, a u kojem je, iako je horor, ljubav u prvom planu.

Zejnep i Selim su dali veliki intervju za magazin “TV Novele” u kojem su otkrili šta su mislili jedno o drugom kada su se upoznali, kako su reagovali na odlazak Volkana Colpana iz dobro uigrane ekipe, a kako na pojačanja, kao i o još nekim temama iz njihovog profesionalnog, ali i privatnog života. Oni su spremni da odgovore i na vaša pitanja, a vi nam ih šaljite u komentarima, ili u inboxu na Facebooku, pa ćemo ih postaviti Emreu i Gulcin umesto vas.

 

 

 

1 Comment

Šta ti misliš o ovoj temi? Ostavi svoj komentar!

Tvoja adresa neće biti objavljena.