Želiš da upoznaš članove benda Hollywood Undead? HEJ! može da ti ostvari san jer poklanja karte za meet&great!

Najpoznatiji rap rock bend, Hollywood Undead, obradova je sve fanove u Srbiji kada je objavio listu evropsku turneju 2018 na koju je uvrstio i Beograd!

Petorka iz Los Anđelesa nastupiće 25.juna na bazenima “11.april” na Novom Beogradu, što će biti njihov prvi koncert u Srbiji, a HEJ! ti pruža šansu daih upoznaš!

Da, da dobro ste čuli delimo dve karte za meet&great!!! Napiši nam zašto baš ti zalužuješ da upoznaš članove benda Hollywood Undead, da se fotkaš sa njim i da posle sa drugaricom ili sestrom, drugom, bratom uživaš na koncertu za koji znamo da će biti sjajan!

Dokaži nam da si njihov najveći fan i dve karte za meet&great koje podrazumevaju i karte za koncertsu tvoje! Pošalji nam mail na hej@color.rs i obavezno napiši svoje podatke (ime, prezime, grad, kontakt telefon i godište). Dobitnik će biti obavešten telefonskim putem.

Na koncertu u Beogradu promovisaće svoj najnoviji album “V”, a publika će imati priliku da čuje i njihove čuvene hitove – “We Are”, “Whatever It Takes”, “Bullet”, “Everywhere I Go”, “Undead” i ostale numere koje predstavljaju idealnu mešavinu repa, hip hopa, rocka i nu metala.

Cena ulaznica je 2.400,00 dinara, dok će na dan koncerta iste koštati 2.800,00 dinara.

Ulaznice za Hollywood Undead koncert mogu se nabaviti na svim prodajnim mestima Eventima, kao i online na www.eventim.rs i www.halasportova.rs

Foto: Getty Images

6 Comments

Šta ti misliš o ovoj temi? Ostavi svoj komentar!

Tvoja adresa neće biti objavljena.