Želiš da upoznaš Marcusa i Martinusa, prijavi se, ne gubi vreme!

Koncert Marcusa i Martinusa se bliži, a sa njim se svakako povećava i broj vaših pitanja da li ćemo deliti neke karte za meet and greet. Iz poštovanja prema organizatorom nastupa u Beogradu, Zagrebu i Ljubljani, kao i kolegama sa portala famoza.net za sada o tome ne pričamo, ali imamo lepe vesti zavas.

Verujemo da veliki broj MMera već zna za akciju podelu karata koju radi tim Marcusa i Martinusa!

Da biste učestovali u svemu, potrebno je da sledite korake koje vidite na Instagram postu ispod!

WIN MEET&GREET to the @marcusandmartinus concert you’re going to this year! Here’s how: 1: Post a picture on Instagram of yourself and your ticket to the concert. Remember to hide the barcode on the ticket! (You don’t have to show your face if you don’t want to). 2: Use the hashtag #meetmm + the city you’re going to, f.ex #meetmmOslo, #meetmmVienna, #meetmmIstanbul, and so on. ONLY use the hashtag to the city you’re seeing M&M in. If you hashtag every city, we won’t know where you’re actually going, and we can’t choose you as the winner. 3: If you’re going to more than one concert/city, you need to post one post per concert. 4: You’re allowed to post more than one time, but please don’t spam with hundreds of pictures, that will just make us confused. 5: OK? Let’s go!! We’ll draw 4 random winners for every concert that will get to bring 1 friend (or parent) to the meet&greet. The one you bring also need to have a ticket for the concert. The contest ends on Friday February 2nd. The winners will be contacted on DM, and we’ll tell you when all the winners have been contacted🤗❤️

A post shared by Team M&M (@marcusmartinus_team) on

1. Stavite svoju sliku na Instagram gde držite kartu za koncert. Ne zaboravite da sakrijete barkod da ga neko ne bi iskoristio! Isto tako, ne morate da pokažete svoje lice – karta sme da ga pokriva.

2. Obavezno stavite hešteg u stilu, #meetmm + grad u kome idete na koncert. Znači, ako idete na koncert u Beograd, stavljate #meetmmBelgrade a za Zagreb #meetmmZagreb. Vodite računa da ako idete u Beograd, obavezno stavite “Belgrade” a ne Beograd jer se koriste internacionalni nazivi gradova! Stavite samo jedan grad u koji idete na koncert jer ćete u suprotnom biti diskvalifikovani!

3. Smete da objavite više slika sa heštegom ali ne smete da spamujete na stotine! Po nama, najbolje je da objavite možda do deset.

Ovo takmičenje traje do 2. februara a tad će po slučajnom principu biti izvučena po četiri dobitnika u svakom gradu gde se održava koncert i oni će biti kontaktirani putem direktne poruke na Instagramu! Takođe, svako od pobednika može da povede po jednog prijatelja (ili roditelja) na meet and greet ali osoba sa kojom idete takođe MORA da ima kartu za koncert! Ne propustite ovu priliku!

Karte za koncert u Beogradu možete kupiti ovde

Karte za koncert u Zagrebu možete kupiti ovde

Izvor: famoza.net

Foto: Sony Music/Menart

Šta ti misliš o ovoj temi? Ostavi svoj komentar!

Tvoja adresa neće biti objavljena.