Željko Joksimović dobio srebrnu plaketu za 100.000 pratilaca na YouTube kanalu

Jedan od najpopularnijih muzičara sa ovih prostora, Željko Joksimović, dobio je srebrnu plaketu društvene mreže YouTube, za 100.000 pratilaca na njegovom zvaničnom kanalu Minacord.

Reč je o vrednom priznanju koje svedoči o velikoj popularnosti našeg muzičara u Srbiji i celom regionu. Kanal trenutno ima 135.000 pratilaca, a mnogo pesama imaju milionske preglede. Među njima se izdvaja i letnji hit “Milimetar”, koji je premašio 23 miliona pregleda i ima konstantan trend rasta. Od najpopularnijih numera na YouTube kanalu Minacord su još i “Zabluda” (25 miliona), “Ludak kao ja” (17 miliona), “Skoplje Beograd” (13), “Nisam te zbog lepote voleo” (13), “Nesanica” (11)…

– Drago mi je zbog srebrne plakete i cifre od 100.000 pratilaca. Hvala mojoj publici na poverenju i podršci. Trudićemo se da im na YouTube kanalu pružamo kvalitetne i ekskluzivne materijale, da pratimo, ali i postavljamo trendove kada je reč o muzičkoj produkciji i svemu onom što radim – poručio je Joksimović.

Željko je trenutno posvećen završnim pripremama za serijal koncerata “Dva sveta”. Posle 29. novembra i koncerta u “Skenderiji” u Sarajevu, sledi nastup u Sava centru 1. decembra, za koji su ulaznice rasprodate u rekordnom roku. Zbog ogromnog interesovanja, otvoren je novi termin, takođe u Sava centru, 8. decembra, koji će takođe biti spektakularan. Joksimović će nastupiti sa konceptom “Dva sveta” i 6.12. u Leskovcu.

Foto: Minacord i promo

 

 

Šta ti misliš o ovoj temi? Ostavi svoj komentar!

Tvoja adresa neće biti objavljena.