Željko Joksimović najavio koncert “Dva sveta” u Sava centru na nesvakidašnji način

Jedan od najboljih muzičara na ovim prostorima, Željko Joksimović, najavu za koncert “Dva sveta” koji će održati 1. decembra u Beogradu napravio je na jedan krajnje originalan i nesvakidašnji način – u prikolici kamiona!

Zajedno sa članovima “Kapital swing orchestra” Joksimović se kamionom provozao okolinom Beograda, snimajući spot za potrebe promocije nastupa u Sava centru, kada će na repertoar uvrstiti i hit pesmu “Milimetar”, ovog puta obučenu u swing i jazz ritmove.

Snimanje je trajalo nekoliko sati i nije bilo jednostavno sve uraditi zbog košave koja je duvala i pravila muke organizatorima, ali Joksimoviću i članovima benda nije nedostajalo odlične energije i raspoloženja.

– Uživali smo snimajući ovaj promo spot u jednom novom ambijentu. Volim da eksperimentišem i probam neke stvari u poslu kojim se bavim, ali se uvek trudim da održim kvalitet. Dobro smo se zabavili, a verovatno je bilo neobično i ljudima da nas vide obučene u sakoe i leptir mašne, sa instrumentima, na kamionu. U svakom slučaju, lepo iskustvo i zanimljiv uvod u koncert kom se radujem – rekao je Joksimović.

Za koncert u Sava centru vlada ogromno interesovanje publike, pa je već sada izvesno da će atmosfera biti za pamćenje.

Projekat “Dva sveta” oduševljava javnost od kako je predstavljen. Željko je izmenio aranžmane najpoznatijih folk, pop i rok pesama, kao i nekoliko svojih numera. Na spisku pesama su, između ostalih, i “Ja sam težak kao konj” (Električni orgazam), “Jesen u mom sokaku” i “Vlajna” (Predrag Živković Tozovac), “Suada” (Plavi orkestar), “Dva sveta” (Toma Zdravković), “Neko te ima noćas” (Van Gogh), dok je iz svog repertoara Joksimović izdvojio numere poput “Zaboravljaš”, “Nije ljubav stvar”, “Ono naše što nekad bejaše”, “Michelle”…

Foto: Željko Joksimović i promo

 

Šta ti misliš o ovoj temi? Ostavi svoj komentar!

Tvoja adresa neće biti objavljena.