Zendaya o Tom Hollandu: On je tako zabavan!

Zendaya i Tom Holland uspeli su da izvedu da budu stara vest, a da pritom nijednom zvanično ne potvrde da li jesu ili nisu zajedno. Prvi put od kada su ih, letos, paparaci uhvatili u poljupcu, Zendaya je u intervjuu za InStyle progovorila o svom navodnom dečku:

– Očigledno je da cenim mnogo njegovih osobina. Kada govorim o njemu kao glumcu, oduševljava me to što on zaista voli da bude Spajdermen. To ponekad nije lako, jer to je uloga koju svuda nosiš sa sobom. Kada sretneš neko dete, ti nisi Tom Holland glumac, ti si Spiderman. On to zaista odlično hendluje- ispričala je Zendaya.

Ona je za Toma rekla da je perfekcionista u poslu i da je to jedna od stvari koju ceni kod njega. Odlazila je na snimanje filma svakoga dana i gledala ga kako ponavlja neke scene koje su već odlično izvedene.

– Završio bi scenu i došao da je pogleda. Ja mislim: “Sve je ok, uspeo si”, a on reši da ponovi scenu jer on to može bolje. Jednostavno želi da sve bude savršeno – priča Zendaya.

Kada govori o Tomu Hollandu kao momku, onda je Zendayina prva pomisao – zabava.

– On je izuzetno harizmatičan i čini da se svi koji se nađu u njegovorm društvu opuste i osećaju fenomenalno – rekla je mlada glumica.

U intervjuju  za Instyle, Zendaya je pozirala sa neobičnom frizurom. Kako glumica izgleda, pogledajte ovde

 

 

Šta ti misliš o ovoj temi? Ostavi svoj komentar!

Tvoja adresa neće biti objavljena.