Život tokom 1D ere: Liam Payne govori o problemima koji su članove benda postepeno razdvajali

Tokom protekle godine, bivši 1D član, Zayn Malik, otkrio je u svojoj autobiografiji da je imao problema sa anksioznošću i poremećajem u ishrani dok je bio u bendu. Istakao je da se osećao kao da je “izvan kontrole”.

A sada, je i Liam Payne odlučio da govori o tome, po prvi put javno.

U intervjuu za The Sun, izjavio je sledeće:

– Ukoliko želite iskren odgovor, zaista mislim da nije trebalo da uradimo toliko koncerata za toliko kratko vreme. Izlazak na scenu sa lažnim osmesima na licu bilo je poput kostima koji smo konstantno nosili, a ljudi nisu ni videli osobe koje su se nalazile ispod. Što smo više radili, to smo manje mogli da zastanemo i shvatimo koliko smo bili srećni zbog svega što nam se događalo. Bilo je kao: “Ej super, dobili ste tri MTV EMA’s nagrade, uskačite brzo na avion”.

Koliko je poznato, svi članovi benda bili su obavezani petogodišnjim ugovorima, uključujući i Harryja Stylesa koji je u tom momentu imao svega 16 godina. Za samo četiri godine, 1D je obišao svet četiri puta. Menadžeri, mediji i fanovi nisu ni razmišljali o opasnosti po njihovo mentalno zdravlje, već su jurili za drugim stvarima.

– To je bio primaran razlog zašto smo odlučili da pauziramo. Bilo nam je potrebno da se udaljimo jedni od drugih i da ponovo osetimo želju za okupljanjem, ali bez pritiska sa spoljnih strana – nastavio je Liam.

I ako se One Direction nikada više ne okupi, bar ćete znati da im i nije bilo tako sjajno. Na samom kraju, zapamtite da je zdravlje najvažnije!

Foto: Getty Images

Šta ti misliš o ovoj temi? Ostavi svoj komentar!

Tvoja adresa neće biti objavljena.