ŠTA?! Zoella je optužena da je prevarila svog dugogodišnjeg dečka Alfieja!

Poznatu jutjuberku Zoe Sugg aka Zoellu, fanovi su optužili da je prevarila svog momka, takođe jutjubera – Alfieja Deyesa. Međutim, to uopšte nije istina! Ona se samo uslikala sa svojim prijateljem Markom Ferrisem u avionu. Uh…

Iako se Alfie našao na slici sa njima, pojedini fanovi su putem instagram komentara nazvali Zoellu “nelojalnom” zato što se viđa sa drugim iza Alfievih leđa. S obzirom da je mržnja nastavila da se širi svetlosnom brzinom, Zoella je promenila opis slike i odgovorila fanovima, a potom izbrisala odgovor.

Zaista sam razočarana komentarima na ovoj slici. Mark je moj prijatelj. To je sve. On je takođe Alfiejev prijatelj. Čini me tužnom to što biste se drugačije poneli da je on žensko. Momci i devojke MOGU biti samo prijatelji, bez ikakvih drugih osećanja. Sedela sam pored njega u avionu zato što smo oboje gledali Gavina i Stacy na mom MacBooku, a Alfie je želeo da edituje klipove. Ne bi ni trebalo da se pravdam zbog toga što sam samo želela da sedim pored svog prijatelja. A sada prestanite sa ovim! Molim vas.“, napisala je Zoella.

 

Faves on a plane

A photo posted by Zoella (@zoella) on

Priredila: Milica Stanojević
Foto: Getty Images

 

Šta ti misliš o ovoj temi? Ostavi svoj komentar!

Tvoja adresa neće biti objavljena.