Zoran Pajić otkriva za HEJ!: “Noćne more zbog matematike”

Znamo koliko ste ga zavoleli uz seriju “Istine i laži”, te smo rešili da ga pitanjima vratimo u školske dane i evo šta nam je sve otkrio…

Šta ti prvo padne na pamet kad se spomene škola?
Prvo mi padne na pamet moja divna učiteljica Branka i dan kada sam postao pionir. To je bio događaj za svakog đaka. Pa mi padne na pamet srednja škola i kako sam se super družio sa društvom iz razreda. Jednom smo napravili skrivenu kameru našoj omiljenoj profesorki srpskog jezika Vesni, gde smo je napali da je svašta govorila za naše odeljenje, kako nas je ogovarala i govorila da smo najgori i kako ćemo pisati peticiju protiv nje. Ona se naravno pravdala i bila je očajna jer smo i mi njoj bili omiljen razred.

Šta si najviše mrzeo u školi?
Ništa nisam mrzeo, samo mi je jako teško išla matematika. Imao sam noćne more pred pismeni. I danas ponekad sanjam kako dobijam keca iz matematike i preznojavam se.

Koji ti je bio najdraži, a koji najgori predmet?
Dakle, matematika ubedljivo. A srpski jezik, istorija i engleski jezik su mi bili najdraži predmeti. Zato sam i upisao gimnaziju, društveno-jezički smer.

Sećaš li se svoje prve jedinice?
Prva jedinica mi je bila iz srpskog jezika. Sećam se kao da je juče bilo. Teško sam to podneo. Sve mi je bilo usporeno u tom trenutku. Prva dva razreda osnovne škole mi je čak i išla matematika, a srpski lošije. Kasnije se to promenilo.

Ostatak  pročitajte u novom broju HEJ!-a koji je u prodaji!

foto: Aleksandar Krstović

Šta ti misliš o ovoj temi? Ostavi svoj komentar!

Tvoja adresa neće biti objavljena.