Zvezde koje mrze uloge po kojima su poznate

Svaka zvezda postala je poznata po toj jednoj ulozi po kojoj je pamtimo, ma koliko godina da je prošlo. Pa ipak, dok mi uglavnom obožavamo te likove, neki glumci i glumice mrze svoje uloge. U nastavku saznaj ko baš i ne voli što je ostao upamćen baš po tom liku.

Emilia Clarke

Dok svi znamo Emiliju po ulozi Deneris u hit seriji “Igra prestola“, Emilia je glumila i Sarahu u filmu “Terminator: Genisys“. Ona jeu jednom intervjuu rekla da je zažalila zbog ove uloge.

Penn Badgley

Glumac, poznat po seriji “Gossip gril”, pristao je da glumi Joea u seriji “You”, pa ipak, nikako nije bio zadovoljan što je postao zvezda i ove serije.

Robert Pattinson

Verovali ili ne, ali Robert mrzi sagu “Twilight” i njegovu ulogu Edwarda, iako je zbog toga i postao poznat.

Kate Winslet

Iako ju je ova uloga vinula u zvezde, i te kako napunila bankovni račun, a upoznala je i svog BFF Leonarda Di Capria, Kate mrzi svoju ulogu Rose u filmu “Titanic“.

Blake Lively

Još jedna zvezda serije “Gossip girl” ne voli svoju ulogu. Naime, glumica Blake nikako nije zadovoljna likom Serene, jer nije mogla da se poveže sa njom.

Zac Efron

Iako ga je uloga Troyja u “High School Musical” vinula u zvezde, Zac je izjavio da bi iz ove perspektive, prebio Troyja.

Šta ti misliš o ovoj temi? Ostavi svoj komentar!

Tvoja adresa neće biti objavljena.