Zvezde serije “13 Reasons Why” govore o saradnji sa Selenom Gomez

Netflixova serija 13 Reasons Why svetlosnom brzinom postala je pravi hit, a njeni izvršni producenti su Selena Gomez, kao i njena mama Mandy Teefey.

U skorašnjim intervjuima sa glumcima iz serije, svako od njih je otkrio ponešto o tome kako je bilo sarađivati upravo sa Sel.

Katherine Langford

– Nisam mogla ni da pretpostavim kako će se stvari odvijati, ali Selena i Mandy su sve podržale. Između nas nikada nisu postojale negativne vibracije. Međutim, s obzirom da je Selena zaista zauzeta, tek nam se poslednjeg dana snimanja pridružila. Zajedno smo pogledali film ‘Moonlight’ i uživali u večeri. Ona je istinski prizemna, normalna i ljubazna osoba.

Dylan Minnette

– Selena je strastvena po pitanju poruke koju serija prenosi. Takođe, ne dopada joj se pažnja kojom je konstantno okružena, ali to ne znači da ne ceni svoju popularnost. Ona je iskrena i voli da se našali na svoj račun. Ukoliko nastavi da se bavi produkcijom, verujem da će je u budućnosti svi još više obožavati.

A post shared by Ross Butler (@rossbutler) on

Ross Butler

– Nisam očekivao da bi Selena bila zainteresovana za ovakav projekat. Međutim, kada sam načuo da će upravo ona biti deo ekipe na setu, postao sam još više zagrejan za snimanje serije. Sad, kada se prva sezona završila, mogu slobodno da kažem da Selenu samo još više poštujem.

A post shared by Boezo (@alishaboe) on

Alisha Boe

– Divim se Seleni zbog otvorenosti po pitanju mentalnih poremećaja i zbog toga kako je iskoristila svoju platformu da pokrene diskusiju na slične teme. Ona zaista veruje u poruku koju prenosi naša serija i čast mi je što sam imala priliku da radim sa njom.

A post shared by Brandon Flynn (@flynnagin11) on


Brandon Flynn

– Selena je prelepa osoba. Međutim, previše je zauzeta, tako da su moja druženja sa njom u toku snimanja bila limitirana, ali njena ljubaznost i strast prisutni su u svakom deliću projekta – to je jedino važno.

Tommy Dorfman

– Selena je bila i ostala moja velika inspiracija. Izazvala me je da budem više otvoren, kako na setu, tako i van njega. Njena hrabrost me je podstakla da i ja počnem da govorim o svojim mentalnim problemima i zavisnosti.

Michele Selene Ang

– Ona je posetila set tek poslednjeg dana snimanja, ali njena pojava je samo još više doprinela dirljivoj atmosferi. Zahvalna sam na Seleninoj zainteresovanosti da prenese toliko jaku poruku putem 13 Reasons Why.

A post shared by Selena Gomez (@selenagomez) on

Foto: Instagram

Šta ti misliš o ovoj temi? Ostavi svoj komentar!

Tvoja adresa neće biti objavljena.