Nove albume objavili:Foo Fighters, Fredo, Smith&Thell!

Foo Fighters-Medicine At Midnight (RCA Records)

Medicine at Midnight je svoju priču započeo prošle godine izlaskom singla “Shame Shame” koji je završio na prvom mestu mainstream Rock/Rock američkih radio stanica, a nastavio konačnim pozdravom sa 2020.godinom, odnosno singlom  “No Son of Mine”. Nedavno bend je objavio epsku baladu  “Waiting on a War”. Kako je iščekivanje eksponencijalno raslo sa svakim novim singlom, pojavile su se i prve sjajne recenzije budućeg albuma, grupe koja je na sceni već 26 godina, a više o albumu pročitajte OVDE.

Fredo-Money Can’t Buy You Happiness (Sony Music UK)

Reper iz zapadnog Londona, Fredo, objavio je nedavno drugi studijski album Money Can’t Buy Happiness (Since ’93/Sony Music UK). Album je producirao Dave, sa kojim je Fredo 2019. uradio hit singl Funky Friday, koji se našao na #1 UK liste. Sa albuma Money Can’t Buy Happiness izdvojili su se singlovi: Scorpion i What Can I Say , a potom  i  Money Talks feat.Dave.Sva tri singla  našla se u prvih 30 mesta UK liste singlova. Money Can’t Buy Happiness je po izlasku debitovao na mestu #2 UK liste albuma. Više o albumu pročitajte OVDE.

Smith&Thell – Pixie’s Parasol (Sony Music Sweeden)

Švedski folk-pop duo Smith & Thell objavio je svoj drugi studijski album, Pixie’s Parasol (Arista Records).Vodeći singl sa albuma je pesma Nangilima, što je ime za raj u knjizi “Braća lavljeg srca” spisateljice Astrid Lindgren. Lepa ali i tužna priča o bratstvu i bezuslovnoj ljubavi postala je priča o sestrinstvu i ispunjenju obećanja u istoimenoj pesmi.  Dve pesme uvrštene na albumu, Hotel Walls” i   “Forgive Me Friend”,  već su stekle epitet internacionalnih hitova. Smith & Thell su osvojili švedski Grammi kao kompozitori godine. Više o albumu pročitajte OVDE.

Foto: PROMO

Šta ti misliš o ovoj temi? Ostavi svoj komentar!

Tvoja adresa neće biti objavljena.