Premijera nove serije “To je greh” 23. januara!

Nova serija nagrađivanog scenariste Rasela T. Dejvisa, „To je greh“ (It’s A Sin), imaće premijeru 23. januara na HBO GO-u, kada svih pet epizoda dolazi u ponudu. Serija istražuje prijateljstvo i ljubav tokom krize AIDS-a 1980-ih, iz ugla trojice mladih gej muškaraca u Londonu, a glavnu ulogu igra Oli Aleksander, frontmen benda Years&Years. Serija će biti emitovana i na HBO kanalu, gde će premijera biti 9. marta u 21.00h.

Godina je 1981, početak je nove decenije, a Riči, Rosko i Kolins započinju novi život u Londonu. Iako su u početku stranci, ovi mladi gej momci i njihova najbolja drugarica Džil, ubrzo se upoznaju i zajedno upuštaju u avanture. Međutim, pojavljuje se novi virus i njihovi životi će ubrzo biti na velikom iskušenju. Kako decenija prolazi, a oni odrastaju u senci AIDS-a, odlučni su da žive i vole strasnije nego ikada.

Pored Olija Aleksandera u glavnoj ulozi, u seriji glume i Omari Daglas, Kalum Skot Hauels, Lidija Vest, Natanijel Kertis, Kili Hoz, Šon Duli, Nil Patrik Haris, Stiven Fraj i Trejsi En Oberman. Izvršni producenti su Rasel T. Dejvis (Godine i godine, Veoma engleski skandal) i Nikola Šindler, koja je o seriji rekla: „“To je greh“ je vrlo britanska priča, ali epidemija AIDS-a je bila globalna i verujem da će se publici dopasti dirljiva priča o ljubavi, prijateljstvu, usponima i padovima koje je to vreme donelo, ispričana kroz zanimljive i složene likove.

Predvođena mladim i harizmatičnim glumcima, sa Raselovim prepoznatljivim snažnim pripovedanjem koje istovremeno navodi na smeh i suze, „To je greh“ je serija na koju sam neverovatno ponosna.“

Foto: PR

Šta ti misliš o ovoj temi? Ostavi svoj komentar!

Tvoja adresa neće biti objavljena.