U Areni Cineplex uskoro premijera filma “Čudesna žena 1984”

U skladu sa novim propisanim merama, bioskop Arena Cineplex radiće svakog dana od 9 do 21 čas. U prilogu vam šaljem repertoar za period od 22. do 23. decembra.

U prodji su ulaznice za najiščekivaniji film ove godine, “Čudesna žena 1984“. Ovaj film konačno će se naći na velikom platnu bioskopa Arena Cineplex od 24. decembra.

Talas odlaganja premijera i bioskopske distribucije filmova zapljusnuo je i nastavak priče o Dajani Prins, međutim, kraj godine donosi sjajne vesti za ljubitelje sedme umetnosti i poštovaoce DC Univerzuma. “Čudesna žena 1984“ zablistaće na velikom platnu od četvrtka 24. decembra, a ulaznice za ovaj blokbaster već su u prodaji na blagajni bioskopa Arena Cineplex.

Gel Gado se vratila ulozi hrabre Amazonke u nastavku velikog DC hita iz 2017. godine koji je postao akcioni film s najvećom zaradom u istoriji i koji je režirala žena. I ovaj je nastavak režirala Peti Dženkins. Za razliku od prvog filma čija je radnja smeštena u vreme Drugog svetskog rata, nastavak priče o Dajani Prins smešten je, kako i naslov kaže, u osamdesete godine prošlog veka. Film nije napravljen da se čini kao nastavak, zato je ovo i potpuno nova verzija Čudesne žene. Ovo je deveti film DC Univerzuma, a u glavnim ulogama, pored sjajne Gal Gado, gledaćemo i Krisa Pajna, Kristen Vig, Pedra Paskala, Koni Nilsen i Robin Rajt.

Bioskop Arena Cineplex poštuje sve preventivne mere u cilju smanjenja rizika nastanka i prenošenja virusa COVID-19.

Šta ti misliš o ovoj temi? Ostavi svoj komentar!

Tvoja adresa neće biti objavljena.