TELO KAO OSVETA: Khloé Kardashian u novoj seriji Kanala E!

Kanal E! će od  29. januara 2017. godine početi da emituje novu dokumentarnu seriju “Revenge Body with Khloé Kardashian“, dok će polučasovni pretpremijerni specijal emitovati 4. decembra u 20:00.

U svakoj od osam jednočasovnih epizoda, učesnici će biti u prilici da u potpunosti izmene sebe i svoje navike uz pomoć Khloé i nekih od najboljih svetskih nutricionista i stručnjaka za fitnes.

Bez obzira da li su ovi muškarci i žene ostavljeni, pokušavaju da poprave odnose ili se pak suočavaju s nekim drugim životnim izazovom, Khloé, koja je uspela da se izbori sa nesavršenošću sopstvenog tela, pokušaće da im pomogne. Ona se trudi da prodre u srž problema, pokušava da otkrije šta ih je dovelo u stanje u kome se nalaze i pronalazi način pomoću kojeg bi ponovo stali na noge. Rezultat je putovanje tokom kojeg se dešava potpuna promena.

Uz pomoć Khloé-inih elitnih trenera, stilista i tima odgovornog za glamur, učesnici naporno rade kako bi transformisali svoja tela tokom kursa od 12 nedelja i doveli sebe u najbolju moguću formu. Rezultati donose značajne promene kod svakog takmičara, kada dolazimo do završnog pojavljivanja u javnosti i suočavanja s onima koji nisu imali vere u njih. Od čoveka koji je dobio kilograme nakon što ga je bivša ostavila, do para gde su oboje nabacili težinu tokom veze, svaka epizoda prikazuje obične ljude koji se suočavaju sa onim što ih sprečava da se prikažu u najboljem mogućem izdanju.

Pogledajte trailer za ovaj uzbudljiv serijal.

Foto: Promo

Šta ti misliš o ovoj temi? Ostavi svoj komentar!

Tvoja adresa neće biti objavljena.