SOS: Kako da napravim blog?

Dragi Hej, imam mali problem. Želim da napravim blog, ali nikako mi ne uspeva. Da li mi možeš pomoći kako da napravim blog i na kojoj stranici? Na Famoza.net sam videla blogerke i njihove blogove, ali nikako ne mogu naći tu stranicu da i ja napravim blog! Plizz help me!

SAVET: Postoje različite stranice na netu na kojima možeš da napraviš svoj blog, jedino što se neke od njih plaćaju, dok su druge besplatne. Verovatno se samo nisi snašla na netu kako da pronađeš stranice, tako da te savetujemo da prvo iščitaš uputstva i predloge kako napraviti svoj blog. To možeš uraditi tako što ćeš u pretragu kao ključne reči ukucati npr. “besplatni blogovi Srbija”, ili npr. “lista besplatnih blogova” ili “kako napraviti blog” itd. Uglavnom, kada to ukucaš, izaći će ti gomila informacija i korisna uputstva kako da aktiviraš svoj blog, kao i predloge stranica na kojijma ga možeš besplatno pokrenuti.  A znamo da je Vulkan izdavaštvo izadao knjigu “Kako postati bloger i vloger” izverziranog i tehnički potkovani blogera Šejna Berila, pa eto još jedne ideje. A na kraju ti poručujemo da ti želimo sreću! 🙂

Imaš li pitanje za rubriku “S.O.S.”? Pošalji ga na našu e-mail adresu hej@color.rs (u subject stavi “za S.O.S.”), a mi ćemo se potruditi da ti odgovorimo na sajtu ili u časopisu! Molimo vas samo da postavljate što preciznija pitanja, kako bismo mogli da vam pomognemo.

Autor: Milica Šimonović
Foto: Guliver Thinkstock

Šta ti misliš o ovoj temi? Ostavi svoj komentar!

Tvoja adresa neće biti objavljena.