Ukoliko volite čizkejk, kao i kikiriki, imamo za vas divne vesti. Isprovajte ovu sjajnu tortu sa puterom od kikirikija koju će svi obožavati!
Sastojci
270 g pti ber keksa
100 g otopljenog putera
525 g krem sira
1,5 šolja šećera
1 šolja kikiriki putera
kašika ekstrakta vanile
pola šolje pavlaka
2,3 polje šlaga
125 g crne čokolade
Način pripreme
1. U blenderu isitnite pti ber keks. Dodajte otopljeni puter i blendajte dok ne dobijete glatku masu. Sipajte smesu na okruglu tacnu i satvite u frižider.
2. U veliku činiju pomešajte krem sir i šećer u prahu. Dodajte puter od kikirikija i vanila ekstrakt i mešajte dokne dobijete glatku kremu. Dodajte pavlaku i promešajte dok se sastojci ne sjedine.
3. Sipajte smesu sa krem sirom na smesu od keksa i vratite u frižider.
4. Otopite čokoladu i pomešajte sa šlagom. Kada se malo prohladi sipajte preko sloja sa sirom i vratite u frižider.
Prijatno!
Ukoliko vam je lakše, način pripreme pogledajte u videu u nastavku.