HEJ! & DEICHMANN te zovu: Dizajniraj savršene cipele za 2018. i osvoj super nagradu!

Vreme je da nam opet pokažeš svoj talent za kreiranje obuće! Nacrtaj kako zamišljaš idealne cipele za proleće/leto 2018. i možeš osvojiti super nagradu – “Deichmann” vaučer od 10.000 dinara!

ŠTA?

S modnom kućom “Deichmann” u novom broju HEJ! magazina organizovali smo konkurs u kojem možeš pokazati sav svoj talenat za crtanje i za modu. Ovoga puta zadatak je da dizajniraš obuću za divne prolećne/letnje dane. Mogu to biti cipele za svaki dan, one za žurku ili neke za prolećnu kišu, mogu biti visoke ili niske, ukrašene šljokicama, resicama, nitnama… Osmisli i nacrtaj model baš po svom ukusu!

KAKO?

Na papiru (bez linija i kockica) nacrtaj svoje savršene cipele. Možeš koristiti bilo koju tehniku: flomastere, tempere, pastelne boje… Možda je bolje da izbegavaš obične drvene bojice i običnu olovku jer u štampi tvoj crtež neće doći do izražaja. Svoj rad stavi u kovertu i pošalji ga na adresu: HEJ!, Vlajkovićeva 6, 11000 Beograd. Obavezno stavi naznaku (Za “Deichmann” modni konkurs) i na prednji deo koverte zalepi kupon koji ćeš pronaći u HEJ!-u 79. Svakako, ne zaboravi da napišeš i svoje podatke: ime, prezime, adresu i broj mobilnog. Rad pošalji do ponedeljka 23. aprila.

NAGRADE!

Naš stručni žiri će najpre odabrati 10 radova koji ulaze u uži krug takmičenja i objavićemo ih u idućem broju. Uz pomoć glasova čitalaca potom ćemo odabrati najbolji rad i nagraditi ga vaučerom od 10.000 dinara za kupovinu u bilo kojoj radnji “Deichmann”! Još dva rada dobiće utešnu nagradu – HEJ! poklon paket. Odvaži se, učestvuj!

 

Šta ti misliš o ovoj temi? Ostavi svoj komentar!

Tvoja adresa neće biti objavljena.