HEJ! poklanja

Magazin HEJ! uvek misli na svoje fanove! Bilo da verno pratiš modne i beauty trendove, čitaš knjige, uživaš u filmovima, radiš na sebi mi smo uvek tu vas obradujemo!

Apsolutni must have u torbici svake devojke ove jeseni su iliminatori u holografskim bojama i ne čudi nas što se u najnovijem katalogu Avona našao baš jedan takav proizvod. Reč je o Mark. Magical highlighteru, čijih pet nijansi u nežnim bojama daju licu sedefasti sjaj.

A kako Avon uvek ide korak napred, rešio je da vas obraduje i četkom za šminkanje cool imena Rainbow, koja će vam pomoći da zablistate.

A HEJ! danas u saradnji sa Avonom ima za vas poklon-paket u kome se nalaze Mark. Magical highlighter i Rainbow  četku za šminkanje.

Kako bi konkurisali za ovu nagradu napišite nam zašto baš vi zaslužujete nagradu?

Odgovore šaljite na mail hej@color.rs i OBAVEZNO napišite svoje podatke (ime, prezime, adresu, grad i kontakt telefon), kao i godinu rođenja. Ako ne napišete sve podatke koji se traže od vas automatski sami sebe izbacujete iz konkurencije za osvajanje nagrade! Dobitnike ćemo objaviti u sredu,  21. novembra na našoj FB strani.

Foto: Avon

Šta ti misliš o ovoj temi? Ostavi svoj komentar!

Tvoja adresa neće biti objavljena.