HEJ! poklanja

Magazin HEJ! uvek misli na svoje fanove! Bilo da verno pratiš modne i beauty trendove, čitaš knjige, uživaš u filmovima, radiš na sebi mi smo uvek tu vas obraduje cool poklonima! Čitajte nas i dalje i uživajte u iznenađenjima koja svake nedelje spemamo za vas!

Allmecosmetics je kozmetička kuća sa više od 140 godina farmaceutskog iskustva. Svi naši preparati proizvedeni su po švajcarskoj recepturi baziranoj na brižljivo odabranim sastojcima, uz puno poštovanje savremenih principa nege kože i očuvanja životne sredine. AllMe je kozmetika za negu vrhunskog kvaliteta i prefinjenih, blagih mirisa, sa odabranim prirodnim sastojcima.

Ovoga puta predstavljamo vam Puzzle kolekciju za problematičnu kožu, Puzzle antibakterijska krema za lice, antibakterijski losion, gel za umivanje, sapun, puder i korektor.

Puzzle Antibakterijska, hidratantna krema, specijalno formulisana da čisti, neguje i vlaži problematičnu kožu, sklonu pojavi akni i bubuljica. Brižljivo odabrana kombinacija aktivnih komponenata u kremi, umiruje crvenilo i iritacije na koži, pomaže uklanjanje postojećih i sprečava pojavu novih akni i bubuljica. Brzo se upija u kožu, efikasno uklanja nepravilnosti a koža postaje nežna.

Zahvaljujući svojoj jedinstvenoj formuli, Puzzle antibakterijski losion dubinski čisti i pročišćava pore, otklanja višak sebuma i sprečava razmnožavanju bakterija koje prouzrokuju upalu kože. Pravi je izbor za potpuni tretman, osveženje i dubinsku negu mladalačke kože sklone pojavi akni i bubuljica.


Puzzle gel je namenjen intenzivnoj nezi osetljive kože koja ne podnosi preparate na bazi alkohola. Jedinstvena formula, nežno čisti i osvežava problematičnu kožu lica sklonim bubuljicama.

Jedinstvena receptura Puzzle pudera, sadrži aktivne komponente namenjene nezi problematične kože. Efikasno otklanja postojeće i sprečava nastanak novih akni i bubuljica.

Puzzle sapun za lice temeljno i dubinski čisti mladalačku kožu sklonu pojavi akni i bubuljica. Kombinacija aktivnih komponenata pomaže ubrzano uklanjanje viška sebuma, čisti, osvežava i sprečava pojavu novih akni i bubuljica.


Puzzle antibakterijski stil korektor pravi je izbor za korekciju, prikrivanje i tretman kože sa aknama i bubuljicama. Brižljivo je odabrana kombinacija aktivnih komponenata u proizvodu sa ciljem prevencije i otklanjanja postojećih akni i bubuljica. Umiruje upaljeno mesto i ublažava crvenilo kože.

HEJ! i Allmecosmeticsza vas imaju tri poklon-paketa sa Puzzle proizvodima.

Ukoliko želiš da osvojiš baš ovu nagradu, ostavi komentar na našoj Fejsbuk stranici!

Foto: Promo

Šta ti misliš o ovoj temi? Ostavi svoj komentar!

Tvoja adresa neće biti objavljena.