Kakve satove nose strastveni skejteri?

Skejtbording je sport, vid umetnosti, mejnstrim, stil života …Na skejtu učite da padate ali i da se podignete, što su pravila primenljiva na kompletan život.

Da li znate da vožnjom skejta sagorevate kalorije te da ovaj sport omogućuje da budete u top formi. A kada jednom kročite na dasku postaćete i vi ovisnik o vožnji. I ne samo to… Za sve ljubitelje ove akcije, modni brendovi širom sveta prizvode opremu i aksesoare koje će od vas učini prave skejtere u trendu.Za sve ljubitelje skejtbordinga, kompanija “Nixon” koja proizvod satove, se udružila sa američkom skate fabrikom osnovanom 1978. godine “Powell-Peralta”, pa je lansirao ekskluzivnu limitiranu kolekciju satova koja sadrži grafike legendarne “Bones Brigade”: Tony Hawk, Rodney Mullen, Steve Caballero, Lance Mountain, Tommy Guerrero i Mike McGill.

U ponudi se nalaze šest super varijacija najprodavanijeg “Nixon Time Teller” modela, koji će vas osvojiti svojim jedinstvenim dizajnom i grafikom koja je položila test vremena, a dizajnirao ih je umetnik Vernon Courtlandt Johnson.

Ove grafike danas se smatraju skejting simbolom i simbolišu slobodu pokreta, čudnovatost i jedinstvenost. Saradnja između Nixona i Powell-Peralte savršen je spoj, jer Nixon satovi obuhvataju sve užitke življenja, pa se zbog toga Bones Brigada savršeno uklapa u celokupnu priču.

Nixon je prepoznatljiv po svojoj autentičnosti, jedinstvenom dizajnu i bojama, s kojima se svako može poistovetiti.

Širom sveta zaljubljenike u ovaj brend povezuje isto: ljubav prema ekstremnim sportovima, avanturi i življenju van zone komfora.

Kolekcija je limitirana i predviđa se veliki interes za Nixon X Bones Brigade modele satova. Da li je i vas zainteresovala ova inovativna kolekcija satova koja je dostupna ekskluzivno u skate shopovima i Nixon buticima širom sveta.

Bilo da se aktivno bavite ovim sportom ili ne, možete nabaviti neki od ovih satova, jer se oni savršeno uklapaju u savremeni stil odevanja.

Foto: Nixon promo

Šta ti misliš o ovoj temi? Ostavi svoj komentar!

Tvoja adresa neće biti objavljena.