Misija matura: Pet beauty predloga za ovaj nezaboravni događaj

Priznajte – look za maturu smišljate već neko vreme, ali nikako da pronađete onaj pravi. Kako bismo vam pomogli, dajemo vam preporuke da zablistate kao na crvenom tepihu.

Neprevaziđeni crveni karmin

Kada pomislimo na holivudski glamur, prva asocijacija je crveni karmin. Ovaj klasični ruž veličanstvenih tonova opstao je kroz sve stilove čineći da uvek izgledate savršeno. Ipak, ukoliko se odlučite da usne obojite u crveno, vodite računa da oči naglasite umereno. Dakle, izbegavajte previše šljokica i drugih nijansi jer će vaše lice izgledati prenapadno. Umesto toga, opredelite se za neutralne boje senki i umerenu dozu maskare.

Nude je uvek dobra ideja

 

A post shared by Maybelline New York (@maybelline) on

Ukoliko ne želite crvene usne, izaberite neku dugotrajnu mat verziju omiljenog nude karmina. Uz ovako neutralno našminkane usne, sve o čemu treba dalje da mislite je kako na najbolji način da naglasite oči.

Savršena maskara

 

A post shared by Maybelline New York (@maybelline) on

Kakav god izgled da odaberete, maskara je nešto bez čega ovo veče ne može da prođe. Potrebno da je bude dugotrajna, ali i savršene teksture, tako da vaše oči istakne na najbolji mogući bez stavljanja veštačkih trepavica. Dobra maskara je pouzdanija od bilo kakvih ekstenzija jer se one mogu otkačiti onda kada ne bi trebalo.

Glamur na očima

 

A post shared by Maybelline New York (@maybelline) on

Za efektan izgled kao sa crvenog tepiha, potrudite se da istaknete oči na pravilan način. Uz karmine neutralnih boja, odlučite se za šljokičaste senke koje će vaš izgled upotpuniti. Zapamtite, u kojoj god boji da se nalaze, šljokice će uvek privući i zadržati pažnju.

Njegovo visočanstvo – hajhlajter

 

A post shared by Maybelline New York (@maybelline) on

Blistavo veče će upotpuniti blistavo lice, a saršen način da to postignete je uz pravu dozu hajlajtera. Ovo je jedini trenutak kada ne morate brinuti oko toga da li koristite previše hajlajtera – jer za glamurozan izgled, sve je dozvoljeno!

Izvor: make-up.rs
Foto: Getty Images

Šta ti misliš o ovoj temi? Ostavi svoj komentar!

Tvoja adresa neće biti objavljena.