Dok se ne pojavi onaj koji će za tebe raditi ovih 5 stvari, bolje ostani sama!

Nemoj uletati u vezu sve dok ne nađeš nekoga ko će uraditi sve da budeš srećna, ko će uzeti u obzir tvoje potrebe i osećaje, kome ćeš biti prioritet i pored koga ćeš osećati da te stvarno voli. Vredan je onaj koji će ovih pet stvari raditi za tebe i na koje bi trebala obratiti pažnju pri odabiru svog partnera:

1. Želi da te predstavi svima

Nemoj uletati u vezu dok ne nađeš onoga ko će te držati za ruku i poljubiti u javnosti i upoznati te sa svojim roditeljima. Onaj koji te stvarno ceni i poštuje pričaće o tebi kao ‚‚najboljoj stvari koja mu se ikad dogodila”.

2. Ne želi da te promeni

Budi sama sve dok se ne pojavi onaj koji neće pokušavati da te promeni, kojem ćeš se sviđati i s dugom i kratkom kosom, na čiji odgovor u dopisivanju nećeš morati da čekaš dva sata i onaj koji će uvek biti iskren.

3. Pruža sigurnost

Osoba s kojom se nećeš osećati nesigurno i koja će te zaštititi vredna je tvoje pažnje. Važno je osećati se sigurno uz nekoga jer to znači da nema ‚‚psiholoških igrica” zbog kojih nećeš biti sigurna u namere te osobe.

4. Osećaj leptirića svugde osim u tvom stomaku

Budi s onom osobom koja će te ‚‚oboriti s nogu”, ali u pravom smislu. Zaljubljenost može biti samo prolazna, ali budi s onim koji će izazvati “osećaj leptirića” svugde osim u tvom stomaku. Takođe, važno je da se uz njega osećaš najlepše čak i u tvom najgorem izdanju.

5. Prva si na listi prioriteta

Budi sama sve dok ne upoznaš nekoga bez koga nećeš moći da zamisliš svoj život i ne troši svoje vreme na one koji ga ne zaslužuju. Neko ko je stvarno vredan tvoje pažnje učiniće sve da bi bila prioritet i prva na njegovom “rasporedu”.

Foto: Guliver Thinkstock

 

Šta ti misliš o ovoj temi? Ostavi svoj komentar!

Tvoja adresa neće biti objavljena.