Imlek i Supernatural festival obeležili Dan planete Zemlje!

Imlek sa brendom Bello organic, obradovao je posetioce Supernatural festivala jedinstvenom Bello organic mlečnom organskom tortom u obliku planete Zemlje.

Tokom najvećeg ekološkog događaja na ovim prostorima, posetioci su takođe mogli da na Bello organic štandu ostave kreativne rođendanske poruke planeti Zemlji, ali i da uživaju u jedinstvenom ukusu Bello organic mleka, organskih kolača i posebne organske torte koja je za ovu priliku iz rađena.

– Ekološki karakter i potencijal Supernatural pokreta u skladu je sa vrednostima Bello organic brenda. Zadovoljstvo nam je da podržimo i budemo deo Supernatural programa, jer Bello organic predstavlja idealan izbor za sve kojima je istinski stalo do zdravog i kvalitetnog načina života – izjavila je Marija Malović, regionalni menadžer za odnose s javnošću Imleka.

Krave koje daju organsko mleko hrane se strogo kontrolisanim namirnicama u kojima nema nikakvih veštačkih supstanci, na ekološki zdravom pašnjaku koji nije hemijski tretiran, zbog čega se Bello organic mleko po kvalitetu sastojaka i njihovoj hranljivosti nalazi na samom vrhu lestvice. Organski Bello mlečni proizvodi svakodnevno nastaju od mleka sa prve i najveće domaće sertifikovane farme mleka iz organske proizvodnje u Čurugu u Vojvodini.

Foto: Promo

Šta ti misliš o ovoj temi? Ostavi svoj komentar!

Tvoja adresa neće biti objavljena.