SOS: Da li da napravim prvi korak?

Ćao Hej! Već sam ti jednom pisala, evo pišem još jednom da još jednom da te nešto pitam. Naime posle onoga što sam ti ispričala mislim da je mi je simpa do još neke znake, ali nisam sigurna. Počeo je stalno gledati moje storije na fejsi i čak je lajkovao profilnu sliku. Inače, čini mi se da nekad meni posvećuje pesme koje izbaci. Eto npr. jednom je izbacio pesmu i tad je u isto vreme i lajkovao sliku. Jednom sam mu čak poslala poruku greškom i odmah je odgovorio. Da li je vreme da mu pustim poruku ili da sačekam još malo?

SAVET: Zašto da ne? Ukoliko ti se sviđa već duže vreme, možeš da pokušaš da mu se javiš i da vidiš kako će to proći. Počni sa nekim laganim temama, nečim neobaveznim, i prati kako ti on odgovara na to. Ne moraš baš odmah da mu kažeš da ti se sviđa, već pokušaj prvo da mu se približiš, da se više družite itd. Kasnije ćeš videti šta dalje na osnovu njegovog ponašanja. Želimo ti sreću! 🙂

Imaš li pitanje za rubriku “S.O.S.”? Pošalji ga na našu e-mail adresu hej@color.rs (u subject stavi “za S.O.S.”), a mi ćemo se potruditi da ti odgovorimo na sajtu ili u časopisu! Molimo vas samo da postavljate što preciznija pitanja, kako bismo mogli da vam pomognemo.

Autor: Milica Šimonović
Foto: Guliver Thinkstock

Šta ti misliš o ovoj temi? Ostavi svoj komentar!

Tvoja adresa neće biti objavljena.