SOS: Da li je kupaći sa resama i dalje u modi?

Najdraži Hej, možda će vam moja poruka delovati smešno, ali bih jako želela odgovor i verujem da ćete kako meni, tako pomoći u ovome još mnogim tinejdžerkama. Pa ovako, pitala sam se da li je čuveni kupaći sa resama i dalje da kažem u modi, ili je prevaziđen? I ako možete odgovoriti dve stvari u jednom odgovoru, koji biste vi mobilni preporučili kao sasvim okej, pristupačan kojim bi mogla da zamenim sadašnji? Hvala unapred!

SAVET: Kada je reč o kupaćim kostimima, moda se menja gotovo svake letnje sezone. Sigurno da će ove godine mnogo devojka nositi takav kupaći, tako da se ne može reći da je baš “ispao iz mode”. U svakom slučaju, treba da izabereš kupaći kostim kojim si najviše zadovoljna kako ti stoji i kako se osećaš u njemu. Što se tiče mobilnog telefona, i to sve zavisi, pogotovo od sume novca sa kojom raspolažeš za kupovinu. Kada izađu novi modeli telefona, uglavnom budu aktuelni neko vreme, pa na njihovo mesto dođu novi. Ne možemo da ti kažemo tačno koji bi bio najbolji, jer kao što smo rekli, to zavisi od npr. cene ili karakteristika telefona, ali možemo da te posavetujemo kako da odlučiš koji ćeš. Razmisli šta ti otprilike treba od telefona (npr. koliko memorijskog prostora ti treba, kvalitet kamere itd), takođe, uračunaj cenu u sve to, a zatim na internetu pronađi informacije o telefonima koji dolaze u obzir. Ili npr. ako uzimaš neki telefon na pretplatu (tako da dobijaš račun mesečno), možeš na internet stranici te kompanije pronaći koji su telefoni trenutno u upotrebi. Ako baš nisi sigurna kako da se snađeš oko toga, možeš otići u neki servis gde se prodaju telefoni, objasniti prodavcu kakav tražiš i za koju cenu, i on će te posavetovati oko toga koji bi mogla da uzmeš. 🙂

Imaš li pitanje za rubriku “S.O.S.”? Pošalji ga na našu e-mail adresu hej@color.rs (u subject stavi “za S.O.S.”), a mi ćemo se potruditi da ti odgovorimo na sajtu ili u časopisu! Molimo vas samo da postavljate što preciznija pitanja, kako bismo mogli da vam pomognemo.

Autor: Milica Šimonović
Foto: Guliver Thinkstock

Šta ti misliš o ovoj temi? Ostavi svoj komentar!

Tvoja adresa neće biti objavljena.