SOS: Da li mu se sviđam?

PROBLEM: Imam problem vezan za simpatiju. Pre nekoliko dana sam bila na bazenu sa društvom i videla drugare sa treninga, među kojima je bio i jedan lik kog sam znala samo iz viđenja. I onda sam neko vreme bila s njima i to blizu vode i on me je gurnuo u bazen. Tako smo se bolje upoznali. Dosta vremena sam provela sa njim u vodi, potapali smo se, takmičili u plivanju i ronjenju. On je uvek pobeđivao, ali mi se nije rugao. Kasnije sam se vratila kod mog društva i oni su me malo zezali, a on je bio u blizini i čuo je sve, ali nije ništa rekao, samo se nasmejao. Posle sam ja sišla da plivam sama, i uhvatio me je grč u nozi nasred olimpijskog bazena, a on me je nekako video pa je brzo doplivao i pomogao mi da se vratim. Bio je stalno u mojoj blizini. Kako bih prošla pored njega, uputila bih mu osmeh i on bi uzvratio. Kada sam krenula kući, on me je namerno poprskao i morala sam da idem mokra. Iiiiii, kao što pretpostavljate, zaljubila sam se do ušiju. Ponekad mi se on javlja preko facebooka i tako se dopisujemo jako dugo. Sve drugarice su sigurne da je i on u mene zaljubljen, ali ja nisam, s obzirom na to da je lepši od mene. Šta vi mislite i šta mi savetujete da radim? Molim vas pomozite mi. 🙁 U nedoumici sam!

SAVET: Plašiš se da mu nisi dovoljno lepa? Nema razloga za brigu. Postoje velike razlike u tome šta je kome privlačno. Lepota je u očima posmatrača. Neko voli tihe i mirne devojke, a neko takmičarski nastrojene, kao što si ti. Na različite načine pokazuje da mu se veoma dopadaš. Kažeš da se i on tebi dopada. Slobodno se dopisuj, uzvrati mu pažnju. I zašto da ne, odgovori mu na pozive da se družite, šetate, bolje upoznate…

Imaš li pitanje za rubriku “S.O.S.”? Pošalji ga na našu e-mail adresu hej@color.rs (u subject stavi “za S.O.S.”), a mi ćemo se potruditi da ti odgovorimo na sajtu ili u časopisu! Molimo vas samo da postavljate što preciznija pitanja, kako bismo mogli da vam pomognemo.

 

Šta ti misliš o ovoj temi? Ostavi svoj komentar!

Tvoja adresa neće biti objavljena.