SOS: Da li treba da počnem da čupam obrve?

PROBLEM: Imam 12 godina i jedan problemčić. Skoro sve devojčice iz sedmog razreda obrve su počupale u šeštom, ali niko iz mog razreda nije to još uradio. Ako bih ja počupala, sve bi tračarile o meni i pričale svojim mamama kako sam ja u šestom sredila obrve. A i bez obzira na to mislim da bi me i mama ubila. Ali ja ne želim da ih skroz promenim, samo da počupam dlačice između. Nisu mi spojene i nisu baš odvratne kako mogu da budu, ali ja kad se pogledam u ogledalo, samo to vidim. I need heeeeeelp!!

SAVET: Lepo razmišljaš i napravila si odličan kompromis tako da svi ostanu zadovoljni. To što bi počupala par dlačica po sredini je odlična ideja, ukoliko ti zaista toliko smetaju. Verujemo da ni mama ne bi imala ništa protiv. Možeš sa njom da se posavetuješ kako to da uradiš ili da zajedno odete do salona lepote. Takođe, važno je da znaš da čupanje obrva znači i njihovo redovno održavanje, jer ponovo izbijaju na istom mestu.

Imaš li pitanje za rubriku “S.O.S.”? Pošalji ga na našu e-mail adresu hej@color.rs (u subject stavi “za S.O.S.”), a mi ćemo se potruditi da ti odgovorimo na sajtu ili u časopisu! Molimo vas samo da postavljate što preciznija pitanja, kako bismo mogli da vam pomognemo.

Priredile: Sanja Matasić i psihoterapeut Tanja Dobrić Brankov

Šta ti misliš o ovoj temi? Ostavi svoj komentar!

Tvoja adresa neće biti objavljena.