SOS: Imam preosetljivu kožu lica

HEJ! obožavam da čitam vesti na portalu i vidim da stalno odgovaraš na naše probleme. E pa imam jedan, za mene ozbiljan problem. Imam jako osetljivu kožu, a pogotovo na licu. Nikako se ne mogu rešiti crvenila na licu. Koju god kremu uzmem sve mi je gore i gore. Molim vas pomozite mi nekim savetom ili ako znate za neku kremu… Molim vas recite mi. Lep pozdrav❤

SAVET: Nikako nije dobra ideja da ti mi napamet preporučujemo bilo kakvu kremu jer je očigledno da imaš probleme sa kožom. Najbolje bi bilo da posetiš dermatologa. Nakon pregleda i utvrđivanja tipa kože, dermatolog ti može dati najbolji savet u vezi sa tim koja će krema odgovarati tvom tipu kože. Zbog toga bi trebalo čim pre da sa tvojim roditeljima razgovaraš o ovom problemu, kako biste zajedno potražili pomoć dermatologa.

Imaš li pitanje za rubriku “S.O.S.”? Pošalji ga na našu e-mail adresu hej@color.rs (u subject stavi “za S.O.S.”), a mi ćemo se potruditi da ti odgovorimo na sajtu ili u časopisu! Molimo vas samo da postavljate što preciznija pitanja, kako bismo mogli da vam pomognemo.

Autor: Natalija Isailović
Foto: Guliver Thinkstock

 

Šta ti misliš o ovoj temi? Ostavi svoj komentar!

Tvoja adresa neće biti objavljena.