SOS: Jedna devojčica mi kvari prijateljstvo sa BFF

Dragi HEJ imam jedan problem sa najboljom drugaricom.Sve je počelo tako što sam počela da se družim sa jednom devojčicom. Sve je bilo okej a ona me pitala neka pitanja u vezi moje najbolje drugarice u smislu šta misliš kakva je, da li ti se sviđa kako je ofarbala kosu i te stvari. Ja nisam ni odgovarala na ta pitanja jer nisam osoba koja ogovara nekog. Ta devojčica je ispričala mojoj najboljoj drugarici da sam je ogovarala i ispričala joj svakavke stvari i lažirala je čet na fejsu kao da sam je vređala, a stvarno nisam jer sam tada išla da kupam psa tako da je nemoguće da sam u isto vreme mogla da se dopisujem s njom i to da ogovaram moju najbolju drugaricu. Moja najbolja drugarica je trenutno mnogo ljuta na mene i ne znam kako da joj dokažem da je stvarno nisam ogovarala.

SAVET: Čini se da bi najbolje bilo da ugovoriš viđenje u isto vreme sa tvojom najboljom drugaricom i sa tom devojkom koja je izazvala problem. Direktno suočavanje je najbolji način da se pokaže istina jer neće moći toliko ubedljivo da laže kada ste obe ispred nje. Zbog toga smatramo da je to najbolji način da najboljoj drugarici dokažeš da ta devojka laže i namerno izaziva probleme.

Imaš li pitanje za rubriku “S.O.S.”? Pošalji ga na našu e-mail adresu hej@color.rs (u subject stavi “za S.O.S.”), a mi ćemo se potruditi da ti odgovorimo na sajtu ili u časopisu! Molimo vas samo da postavljate što preciznija pitanja, kako bismo mogli da vam pomognemo.

Autor: Natalija Isailović
Foto: Guliver Thinkstock

Šta ti misliš o ovoj temi? Ostavi svoj komentar!

Tvoja adresa neće biti objavljena.