SOS: Kako da napravim prvi korak?

Dragi HEJ!, ozbiljno mi treba tvoja pomoć. Sviđa mi se jedan dečko, ne ide u moju školu, ali znam da na proleće moja i njegova škola idu na jednonedeljnu ekskurziju na Divčibare. Znam da posle neću imati nikakve prilike s obzirom da ne živimo u istom mestu, ali problem je i u tome što i njegove rođake i brat (kome se izgleda sviđam😖😖) idu.
Molim te odgovori mi kako da uradim nesšto povodom ovoga, a da ne ostanem povređena kao ostalih nekoliko puta od strane nekih drugih momaka 😢😢

SAVET: Nažalost ili na sreću (pošto i to daje neku čar) povređenost i bol su neizostavni deo ljubavi na ovaj ili na onaj način. Stoga nemoj gajiti iluzije u vezi sa tim da će sa nekim dečkom sve biti savršeno. Ne može biti baš tako, a i to daje neki šmek vezi ili muvanju. Ako je sve savršeno, ubrzo dosadi. Iskoristi ekskurziju da ostvariš neki kontakt sa njim. Probaj da što više sa njim pričaš i da se družiš. Na takav način ćeš najbolje privući njegovu pažnju pa će on nadalje, u skladu sa tim da li mu se sviđaš ili ne, moći da izabere da li će i kako će da ti priđe.

Imaš li pitanje za rubriku “S.O.S.”? Pošalji ga na našu e-mail adresu hej@color.rs (u subject stavi “za S.O.S.”), a mi ćemo se potruditi da ti odgovorimo na sajtu ili u časopisu! Molimo vas samo da postavljate što preciznija pitanja, kako bismo mogli da vam pomognemo.

Autor: Natalija Isailović

Foto: Guliver Thinkstock

 

Šta ti misliš o ovoj temi? Ostavi svoj komentar!

Tvoja adresa neće biti objavljena.