SOS: Da li mu se sviđam, ili ne?

Imam ljubavni problem, naravno. Već mesec dana dopisujem se s jednim dečkom. Rekao mi je da mu se sviđam i da bi želeo sa mnom nešto više. I meni se on sviđa i mislila sam se da se nađem s njim, ali nekoliko dana kasnije, kad smo pričali, on me pitao za jednu devojku koju poznajem, da li ide sa mnom u razred, i rekao mi da mu je ona baš zgodna. Ostala sam šokirana. A onda mi je te iste večeri opet poslao neke slatke poruke. Više mi ništa nije jasno. Ni šta misli, niti šta želi. Molim vas, pomozite mi. Ne znam više ni sama šta da mislim.

Zbunjena

SAVET: Daćemo ti savet za koji mislimo da je najbolje rešenje u ovakvim slučajevima. Kada dođeš u situaciju da se neko na tako ružan način “klacka” između tebe i neke druge devojke, kao da je on najlepši, najbolji i jedini na svetu, onda je najpametniji potez da se povučeš iz cele priče i ostaviš ga da se pita šta se to zapravo desilo. Kapiraš? Takvima treba očitati bukvicu, jer pravi je bezobrazluk da ti tako otvoreno pokaže kako se dvoumi između tebe i neke druge devojke.

Povuci se, ne odgovaraj mu na poruke, ne komentariši njegove slike i postove na Facebooku ili Twitteru… Neka se zapita gde je pogrešio, neka bude zbunjen tvojim ponašanjem i neka vidi šta je izgubio. Ako to ipak ne shvati, onda treba da znaš da je tako i najbolje, jer te u tom slučaju nije ni bio vredan. Te situacije rešavaju se jedino takvim oštrim rezom. Zato budi odlučna pa preseci taj njegov bezobrazluk! Ne treba da te voli, ali neka barem nauči da te poštuje, ne samo tebe nego i sve druge devojke i žene!

Foto: Thinkstock

Šta ti misliš o ovoj temi? Ostavi svoj komentar!

Tvoja adresa neće biti objavljena.