SOS: Snovi o intimnim odnosima

Dragi Hej, pisala sam ti više puta i nadam se da ćeš mi opet pomoći.Stvarno se sramim što ti ovo pišem, ali imala sam potrebu jer ne mogu ni sa kim pričati o ovome. Ja već neko vreme kad legnem da spavam zamišljam neke dve osobe kako imaju intimne odnose. Ne znam zašto to radim i posle kada se probudim bude mi žao i ne razumem zašto o tome razmišljam i stidim se. Da li je to greh ili nešto nečasno? Zašto to radim? Bilo me sramota da ti ovo pišem ali morala sam.

SAVET: Nema razloga da se stidiš svog pitanja! Sa tobom je sve okej i nije nikakav greh što razmišljaš o seksu. S obzirom na to da si tinejdžerka, ovo je period kada polako otkrivaš svoju seksualnost i normalno je da se interesuješ za sve vezano za to. Svakog nešto drugo privlači i uzbuđuje, tako da nije neobično što ponekad zamišljaš dvoje ljudi u intimnim odnosima. Nema razloga da te grize savest i da se stidiš zbog toga, to je nešto tvoje i intimno, i ne moraš da pričaš drugima o tome ako ti je neprijatno. 🙂

Imaš li pitanje za rubriku “S.O.S.”? Pošalji ga na našu e-mail adresu hej@color.rs (u subject stavi “za S.O.S.”), a mi ćemo se potruditi da ti odgovorimo na sajtu ili u časopisu! Molimo vas samo da postavljate što preciznija pitanja, kako bismo mogli da vam pomognemo.

Autor: Milica Šimonović
Foto: Guliver Thinkstock

Šta ti misliš o ovoj temi? Ostavi svoj komentar!

Tvoja adresa neće biti objavljena.