SOS: Sviđa mi se mlađi dečko

Zaljubljena sam u dečka koji je 2 godine mlađi od mene….On je četvrti razred a ja sam šesti razred. Kada sam u njegovoj blizini počnem da se uzbuđujem, na velikom odmoru stalno buljim u njega i jednostavno mi se sviđa. U početku je govorio ružne stvari o meni, a pre neki dan je rekao da sam slatka i ponovo sutradan ga nije briga.. Jako sam zbunjena. Nisam mogla ni mami da se obrati zato tražim od tebeneki savet. #Helpppp

SAVET: Skroz razumemo zašto si zbunjena. U tim godinama dečaci i devojčice na čudan način iskazuju svoje simpatije, i to je potpuno normalno. Ponekad se simpatije iskazuju baš tako što pričamo ružno o tom nekom i ogovaramo ga sa drugarima, tako da je moguće da je to slučaj i sa njim. S obzirom na to da ste jako mladi oboje, pogotovo on, teško da bi trebalo da među vama bude bilo čega više sem simpatija i druženja. Zato probaj da se družiš više sa njim ukoliko vam budu ok odnosi i ako ti prija da provodiš vreme sa njim.

Imaš li pitanje za rubriku “S.O.S.”? Pošalji ga na našu e-mail adresu hej@color.rs (u subject stavi “za S.O.S.”), a mi ćemo se potruditi da ti odgovorimo na sajtu ili u časopisu! Molimo vas samo da postavljate što preciznija pitanja, kako bismo mogli da vam pomognemo.

Autor: Milica Šimonović
Foto: Guliver Thinkstock

Šta ti misliš o ovoj temi? Ostavi svoj komentar!

Tvoja adresa neće biti objavljena.