SOS: Volim ga ludo, ludo!!!

PROBLEM: Imam 13 godina i zaljubila sam se u dečka koji nije iz moje škole, viđamo se samo nedeljom u crkvi, iako ja ne odlazim baš redovno. Stariji je od mene godinu dana, nekoliko puta smo ostali sami, smešio mi se i gledao me. On ide s mojim najboljim prijateljem u razred i upoznala sam ga preko njega. Poslednji put kad sam ga videla htela sam da mu dam pismo, ali nisam uspela. Pre toga smo drugarica i ja pričale o njemu pa je moguće da su nas svi čuli! OMG!!! Šta da radim? Pomozite!!! Kako da mu priznam da mi se sviđa?

SAVET: Pa i nije baš teško. Ide s tvojim najboljim drugom u razred, često se viđate. Ako baš želiš da mu daš to pismo, zamoli prijatelja da mu ga preda. Ili, još bolje, neka tvoj drug organizuje druženje u koje biste bili uključeni i ti i tvoja simpatija. Nije ti nedostupan, važno je samo da skupiš hrabrosti i kreneš. Srećno!

Imaš li pitanje za rubriku “S.O.S.”? Pošalji ga na našu e-mail adresu hej@color.rs (u subject stavi “za S.O.S.”), a mi ćemo se potruditi da ti odgovorimo na sajtu ili u časopisu! Molimo vas samo da postavljate što preciznija pitanja, kako bismo mogli da vam pomognemo.

priredila: Sanja Matasić

Šta ti misliš o ovoj temi? Ostavi svoj komentar!

Tvoja adresa neće biti objavljena.