13. Dečiji filmski festival KIDS FEST počinje u sredu 1. novembra širom zemlje!

13. Dečiji filmski festival KIDS FEST, koji se ove godine održava pod sloganom “Pod filmskim kišobranom”, svečano će otvoriti ambasadorka festivala, pop pevačica Ana Štajdohar, uz projekciju 3D filma “Družina iz džungle”, u sredu 1. novembra u 12 časova u Dečjem kulturnom centru u Beogradu.

Na otvaranju festivala, nastupiće plesni hor “DF hor”, koji predvodi Bojana Vunturišević. Takođe, publiku će pozdraviti glumci sinhronizacije filma “Družina iz džungle”, među kojima su Uroš Jovčić, Boris Milivojević, Stefan Bundalo, Aleksandra Širkić i Nikola Vujović.

Tokom 13. KIDS FEST-a, u periodu od 1. do 7. novembra, širom zemlje najmlađi ljubitelji sedme umetnosti biće u prilici da pogledaju 17 novih filmova – osam animiranih, sedam igranih i dva dokumentarna filma, od kojih će većina biti premijerno prikazana u Srbiji.

– Ove godine, na Kids Festu očekuje nas jedno pravo filmsko putovanje – od severa Finske, do dalekog Meksika. U pitanju su filmovi koji neće biti na redovnim bioskopskim repertoarima, tako da Kids Fest predstavlja jedinstvenu priliku da deca pogledaju ove zaista kvalitetne filmove – istakla je PR menadžerka KIDS FEST-a Anja Kisić.

Pored glavnog programa, najmlađe posetioce očekuje i radioničarski program u Dečjem kulturnom centru. Dani zabave i edukacije u Dečjem kulturnom centru će obuhvatiti četiri tematska dana: Ferdinand dan, Dan kreativne animacije, Dan šonjavka i Dan meksičkog filma.

13. Dečiji filmski festival KIDS FEST održaće se u Beogradu, Novom Sadu, Pančevu, Zrenjaninu, Nišu, i u preko 30 gradova širom Srbije. Cene karata za bioskopske projekcije na KIDS FEST-u su, i ove godine, veoma pristupačne, i kreću u rasponu od 150 do 355 dinara. Posetioci KIDS FEST-a mogu da dođu do svojih ulaznica na blagajnama bioskopa.

A HEJ! koji je naravno najbolji portal na svetu vam je spremio iznenđenje – VODIMO VAS U BIOSKOP!

Delimo karte za projekcije u Dečjem kulturnom centru:

1.11. u 12h – Družina iz džungle 3D – 4×2
2.11. u 15.30h – Izgubljeno nađeno – 3×2
3.11. u 13.30h – Laste i amazonci – 2×2

…i u bioskopu Capitol Park Rakovica:

6.11. u 14h – Lego Ninjago 3D – 3×2
7.11. u 16h – Kingsman Zlatni krug – 3×2

Sve što vi treba da uradite je da nam se javite na mail hej@color.rs, napišete koji od ovih filmova biste voleli da gledate i napišete zašto baš vi zaslužujete karte!

 

 

Šta ti misliš o ovoj temi? Ostavi svoj komentar!

Tvoja adresa neće biti objavljena.