Back to school

Tik-tak, tik-tak…

Školsko zvono je pozvonilo, dragi naši!

Da li vam se čini da je letnji raspust proleteo? 🙂 Znate, nemate samo vi taj utisak. Redakcija vašeg omiljenog teen časopisa, poput vas, ne može da veruje da je letnjim “ludorijama” već došao kraj. Tek smo se zagrejali, zar ne, a već je vreme da krenemo u nove avanture i nove pobede! Hmmm, ne klonite duhom već sačuvajte sve letnje uspomene i temeljno se pripremite na promenu ritma i na sve izazove koje vam donosi nova školska godina. Nemojte dopustiti da pritisak koji trenutno osećate bude kontraproduktivan već dajte sve od sebe da na kraju izađete kao pobednik, jer svi vi to već jeste! Pobednici koji su željni znanja, novih lekcija, vanškolskih aktivnosti, druženja pa i simpatisanja. 🙂 Da, zaista je lakše kada se sve posmatra sa pozitivne strane.

Mi vam iskreno i od srca želimo da zablistate, da dosta toga novog naučite, da uživate u novim školskim izazovima i da na kraju završite razred zreliji, samosvesniji, pametniji!

Zapamtite, te mlade godine se neće vratiti, zato ih proživite najbolje što umete i učite, učite, učite jer Aristotel je odavno poručio svima nama:

“Koreni učenja su gorki, ali su plodovi slatki.”

Priredila: Marija Milanović Gajić

Foto: Guliver Thinkstock

Šta ti misliš o ovoj temi? Ostavi svoj komentar!

Tvoja adresa neće biti objavljena.