Da li ste spremni za #BTFSarajevo?

Iz godine u godinu balkanska jutjub scena se širi, sve je više jutjubera različitog interesovanja koji stvaraju različit sadržaj, ali i sve je više publike koju taj sadržaj posebno interesuje. Jutjub nas sve spaja i spojao nas je prethodne tri godine u Beogradu uz druženje, smeh i radost! Hiljade jutjubera i pratilaca je otišlo kući sa osmehom, znajući da su na jednom mestu upoznali jedni druge, upoznali ljude sličnim sebi. Međutim, kako živimo na Balkanu, svesni smo da nisu svi u mogućnosti da dođu u Beograd i upoznaju svoje kolege i omiljene jutjubere, pa je ekipa koja vredno radi na organizaciji #BTF ovoga puta odlučili je da uradi nešto po tom pitanju – odlučili su da naprave festival van Beograda, van Srbije, u Bosni, u Sarajevu!

Vladari scene u Sarajevu, biće popularni youtuberi iz celog regiona. Imaćete prilike da na sceni vidite Amira Hadzića, Huligane iz gimnazije, Vedoxa, Nedima, Nekog Youtubera, Vanimya, Baku praseta, Kovalsku, Cileta, Kiku, Leu, Nađu Stanojević, Andriju Jo, Petru i Davora Gerbusa, Ružu Rupić i PCAXE ekipu, kao i mnoge druge, a OVDE možete viditi ko sve dolazi na #BTFSarajevo.

#BTFSarajevo održava 25. i 26. novembra 2017. godine u Domu mladih u Sarajevu sa početkom u 12h!

Što se tiče karata, one su već u prodaji i cena je 8KM po danu (16KM za oba dana) i možete ih kupiti putem sajta KUPIKARTU na nekoliko načina:

Online, poručiti da vam stignu na kućnu adresu ili da ih odštampate
Moći ćete da kupite kartu i kod Doma mladih, Skenderija (na licu mesta na dan festivala takođe, ali samo ukoliko ostane dovoljno karata, ne garantujemo da se neće rasprodati.
Na ostalim prodajnim mestima širom Bosne, Hrvatske, Crne Gore i Srbije koja možete videti klikom OVDE.

Program će se održati u dve sale, u velikoj sali će biti glavni program koji počinje od 12h, a u mala sala, kao i svaki put je rezervisana za q&a panele. Celokupan program biće okačen na našem sajtu blagovremeno.

 

Šta ti misliš o ovoj temi? Ostavi svoj komentar!

Tvoja adresa neće biti objavljena.