OVO JE BOLJE OD POKEMONA: Pronađi “Fantastične zveri” uz pomoć nove igrice (VIDEO)

Ako ti je bilo zabavno da juriš Pokemone, zamisli kako će ti biti da uđeš u svet magije i kreneš u potragu za fantastičnim bićima? Na tvoju sreću, ovo nećeš morati još dugo da zamišljaš, zato što je kompanija Mediatonic u saradnji sa WB Games San Fransisco napravila igricu “Fantastic Beasts: Cases from the Wizarding World“, koja će biti dostupna za iOS i Android od 17. novembra.

Igrač postaje zaposleni u Ministarstvu magije u Odeljenju za regulaciju i kontrolu magičnih stvorenja i dobija priliku da istraži Poter univerzum. Bacanje čini, pravljenje napitaka i lociranje zveri pre nego što one naprave haos su samo neke od mogućnosti u kojima će uživati svi koji budu igrali ovu igricu.

Igra povezuje mnoge teme iz sveta magije, uključujući objekte i lokacije koji mogu da se dobro upoznaju uz pomoć nje. Tvoj posao je da iskopaš neke tajne vezane za nestanak nekog magičnog bića – objašnjavaju iz kompanije koja je napravila igricu “Fantastic Beasts: Cases from the Wizarding World“. Oni dodaju da su hteli da naprave igricu koja će igrača staviti u centar magičnog sveta i omogućiti mu da nešto stvarno doživi i dotakne.

Zaviri uz pomoć ovog videa u ovu igricu i svet magije!

Foto: Print Screen/You Tube/Techzamazin

 

 

Šta ti misliš o ovoj temi? Ostavi svoj komentar!

Tvoja adresa neće biti objavljena.