Filmovi koje ne smete da propustite u narednom periodu

Ako i vi volite da se opustite uz dobar film, predstavljamo vam ostvarenja koje ne smete da propustite u naredna dva meseca.

Guardians of the Galaxy Vol. 2

Sa Chris Prattom u glavnoj ulozi, Marvelov film “Čuvari galaksije” je brzo postao veliki hit u svetu. Konačno smo dobili i drugi deo, koji sa nam donosi još veće avanture.

The Shack

Snimljem po istoimenom bestseleru, Koliba je priča o ocu koji je izgubio veru u Boga nakon što je njegova ćerka Misi oteta i ubijena tokom porodičnog izleta. Ali nakon neverovanog vikenda sa Bogom, njegova vera je vraćena, a on konačno pronalazi mir nakon ćerkine smrti.

The Fate of the Furious

Osmi deo fenomenale priče o brzoj vožnji i prijateljstvu. Ovaj nastavak već obara rekorde u bioskopima širom sveta.

A Dog’s Purpose

Ovaj film je prepun preslatih pasa i priča o njihovim životima. Zar vam treba još jedan razlog da ga momentalno ne pogledate?

Everything, Everything

Ovo je tinejdžerska drama koju će obožavati svi fanovi The Fault of Our Stars. Priča prati Med, teško bolesnu devojku koja nikada nije izažla iz svoje kuće i živela normalan život. Ali sve će se promeniti kada upozna novog komšiju.

Pirates of the Caribbean: Salazar’s Revangde

Poslednji nastavak o avanturama kapetana Jacka Sperowa. Jack će se u novom delu ponovo udružiti sa Willom i Elizabeth Turner kako bi porazili ozgloglašenog Salazara.

Izvor: teenstar.rs
Foto: Facebook

1 Comment

Šta ti misliš o ovoj temi? Ostavi svoj komentar!

Tvoja adresa neće biti objavljena.