HEJ! poklanja

Simpatični, zeleni namćor, Grinč, možda ne voli vesele, šarene i uzbudljive praznike, ali zato smo svi mi oduševljeni ovim filmom i zato smo u saradnji sa distributerskom kućom Taramount rešili da vas obardujemo poklonima!

U originalnoj verziji čuveni glumac Benedikt Kamberbač pozajmio je glas Grinču. U našoj zemlji, glasove simpatičnim likovima iz filma pozajmili su naši poznati glumci. Pored Milana Tubića, kao Grinča, i čuvenog tv lica Zorana Kesića u ulozi naratora, svoje glasove su pozajmili i Nebojša Ilić, Mina Lazarević, Danijela Vranješ, Vaja Dujović, Bane Jevtić, Milan Antonić i drugi, a reditelj sinhronizacije je Nikola Bulatović.

Universal Pictures i Illumination predstavljaju nam fenomenalnu animiranu avanturu, baziranu na književnim, prazničnim klasicima doktora Susa. GRINČ je priča o neobičnom mrzovoljnom ciniku koji kreće u misiju da ukrade Božić, a čije se srce do kraja te avanture menja zahvaljujući neobuzdanom duhu devojčice koja veruje u Božić i čaroliji praznika. Duhovit, toplo i vizuelno očaravajući film pričaće nam univerzalnu priču o prazničnom duhu i nesavladivoj snazi optimizma.

Grinč živi usamljeničkim životom u svojoj pećini, a jedino ko mu pravi društvo je njegov verni pas, Maks. Pećina je prepuna izuma i inovativnih sprava koje zadovoljavanju njegove svakodnevne potrebe, a jedino kada sreće svoje susede jeste kada ostane bez hrane i mora da ide do grada u nabavku. I svake godine, pred Božić, Grinča sve više i više nervira sve veća i svetlija i glasnija praznična atmosfera. Kada grad objavi da je u planu ukrašavanje tri puta veće jelke nego do tada, Grinč shvata da je jedino šta mu preostaje, kako bi sebi obezbedio malo mira i tišine, da ukrade Božić. Kako bi to izveo, rešio je da se maskira u Deda Mraza.

Animirana avantura “GRINČ”emituje se u našim bioskopima u 2D, 3D i 4D tehnologiji, sinhronizovano i titlovano, i ako još niste pogledali film iskoristite ostatak dana i pravac bioskop!

A kao što rekosmo spremili smo za vas neke poklončiće vezane za ovo ostvarenje.

Tu je set magneta, set za školu i 5 poklon-paketa u kojima su maska za lice i nalepnice.

A kako bi baš ti osvjio/la neku od ovih nagrada evo šta moraš da uradiš. Odgovor na pitanje “Koji glumac u našoj zemlji pozajmljuje glas Grinču?” pošalji na mail hej@color.rs i OBAVEZNO napiši svoje podatke (ime, prezime, adresu, grad i kontakt telefon), kao i godinu rođenja.

Ako ne napišete sve podatke koji se traže od vas automatski sami sebe izbacujete iz konkurencije za osvajanje nagrade!

Dobitnike ćemo objaviti u ćetvrtak,  29. novembra na našoj FB strani.

Šta ti misliš o ovoj temi? Ostavi svoj komentar!

Tvoja adresa neće biti objavljena.