HEJ! poklanja

Magazin HEJ! uvek misli na svoje fanove! Bilo da verno pratiš modne i beauty trendove, čitaš knjige, uživaš u filmovima, radiš na sebi mi smo uvek tu vas obraduje cool poklonima! Čitajte nas i dalje i uživajte u iznenađenjima koja svake nedelje spemamo za vas!

Obrazovni sistem EQUILIBRIO poziva sve srednjoškolce iz Srbije, Crne Gore, Republike Srpske i dijaspore na Letnju školu stranih jezika u Beogradu, gde ih očekuje savršena kombinacija sticanja korisnih znanja i zabave!

Program se realizuje tokom letnjeg raspusta 2017. godine, u dve smene (početak prve smene je u ponedeljak 10. jula).

Letnja škola za srednjoškolce je odlična prilika za sve tinejdžere koje zanimaju strani jezici! Bilo da su početnici ili već govore strane jezike, polaznici će moći da usavrše svoje znanje iz engleskog, nemačkog, španskog ili italijanskog i pripreme se na vreme za iskustva koja ih čekaju na fakultetu ili putovanjima u inostranstvo!

Boravak u Beogradu je isplaniran tako da će polaznici imati dovoljno vremena za učenje jezika, kao i za druženje i zabavu!

Učenike u toku prepodneva očekuje intenzivni kurs stranog jezika po izboru (engleski, nemački, španski ili italijanski) u trajanju od 4 časa dnevno, dok će u toku popodneva moći da učestvuju u raznim jezičkim radionicama, kulturnim večerima, kao i da krstare Savom i Dunavom, razgledaju Beograd iz otvorenog autobusa i obiđu stari Zemun i kulu Gardoš, Kalemegdan, Beli dvor, Hram Svetog Save, muzeje i ostale kulturne znamenitosti Beograda, i sve to uz druženje sa vršnjacima!

U Letnjoj školi stranih jezika, srednjoškolci će moći da nauče engleski, nemački, španski ili italijanski jezik, sklope nova prijateljstva i steknu nova iskustva tokom dve nedelje letnjeg raspusta za pamćenje!

Iskoristite deo raspusta na zabavan i edukativan način! Prijavite se na Letnju školu za srednjoškolce i provedite dve nedelje u Beogradu usavršavajući strane jezike i družeći se sa vršnjacima iz Beograda, cele Srbije i dijaspore!

Otkrijte znamenitosti koje čuva glavni grad Srbije i zabavite se sa novim prijateljima uz sticanje korisnih znanja!

Za prijave i dodatne informacije o Letnjoj školi za srednjoškolce 2017. posetite: www.letnjaskola.com

Kada smo prošle nedelje delili jedno učešće u Equilibrio Letnjoj školi za srednjoškolce oduševili ste nas svojim komentarima pa smo rešili da vas i ove nedelje počastimo istom nagrad jer ste najbolji fanovi na svetu!

Ukoliko želiš da baš ti osvojiš Equilibrio Letnju školu za srednjoškolce ostavi komentar na našoj Fejsbuk stranici!

Šta ti misliš o ovoj temi? Ostavi svoj komentar!

Tvoja adresa neće biti objavljena.