Kako da osvojiš “Logitech Doodle” miš?

Inspirisana uzbudljivim skicama imaginarnog sveta, “Doodle” kolekcija kombinuje snažnu vizuelnu priču sa zamršenim ručno iscrtanim likovima, uzorcima i simbolima. Ovogodišnja zbirka miševa je za ljude koji su sačuvali dete u sebi, spontanog i maštovitog duha.

Zbirka crteža – od sijalica i patika preko skateburgera do trostrukog kolača – vizuelno oživljava bežični miš “Logitech® M238”.

– Ove godine vaši snovi su se pretvorili u stvarnos – rekla je Danka Prah, regionalna menadžerka prodaje za “Logitech”.

– Miševi iz “Doodle” kolekcije dizajnirani su kako biste svakodnevne trenutke pretvorili u zabavu. Iskoristili smo najkreativnija rešenja i osmislili niz ručno iscrtanih ikonografskih likova kako biste svakom zadatku pristupili inspirisani. – dodala je Prah.

Miševi iz “Doodle” kolekcije izdržaće do 12 meseci s jednom baterijom. Glatko se kreću kroz web stranice ili dokumente pomoću udobnog scroll točkića, bez obzira koristite li Windows®, Mac OS®, Chrome OS™ ili Linux®. Miš dolazi s Nano USB prijemnikom s 10 metara dometa.

Cena i dostupnost

“Doodle” kolekcija očekuje u prodaji u junu po preporučenoj maloprodajnoj ceni od 24.99 evra. Za više informacija, molim posetite naš blog ili www.logitech.com

A za sve koji ne znaju baš jedan od ovih miševa stići će jednom srećnom hejovcu na adresu. Kako? Pogledajte u HEJ! 69, rubrika Skrivalica!

Foto: Promo

Šta ti misliš o ovoj temi? Ostavi svoj komentar!

Tvoja adresa neće biti objavljena.