Mali, ali moćan – osvoj “Sony” zvučnik za savršen raspust!

Ispuni svoje leto omiljenom muzikom! Ovog meseca, “Sony” ti daje priliku da u omiljenom magazinu HEJ! osvojiš jedinstveni bežični zvučnik SRS-XB10, idealan za tvoju sobu, dvorište ili plažu. Okupi ekipu i pokreni zabavu ili se sam prepusti najnovijim letnjim hitovima gde god te sunce i pozitivna energija odvedu.

Nemoj da te zavaraju male dimenzije ovog uređaja – iako može da stane na dlan, ovaj EXTRA BASS model pojačava niske tonove i pruža oštar zvuk i bas koji će te prodrmati do srži. Kada je zvučnik postavljen vertikalno, zvuk dolazi iz svih pravaca i idealan je za okupljanje celog društva, dok u horizontalnoj postavci zvuk ide pravo ka ušima slušaoca. Za još veću žurku, možeš da povežeš dva SRS-XB10 zvučnika za jasno i glasno stereo ozvučenje.

Puštanje muzike je više nego jednostavno – pomoću Bluetooth / NFC veze možeš da povežeš zvučnik sa drugim pametnim uređajima poput telefona, za omiljene pesme nadohvat ruke. Ako planiraš dugo putovanje ili celodnevno akcijanje, ti i tvoje društvo ćete imati zvučnu podlogu za svaku avanturu uz bateriju koja traje 16 sati!
Ovaj simpatičan gedžet dolazi u pregršt boja za svaki stil – beloj, crnoj, crvenoj, plavoj, zelenoj i žutoj. Tu je i silikonska traka koja služi kao stalak, a uz pomoć koje možeš zakačiti zvučnik na bicikl, ranac ili šator, za još lepše uživanje u prirodi. Kako je uređaj vodootporan, nema brige ni ako ga poneseš na plažu ili bazen.

Kako do nagrade?

Kako biste osvojili ovaj kul “Sony” zvučnik moraćete da nabavite novi HEJ! i saznate šta je potrebno uradite da bi baš vi osvojili sjajan poklon!

Foto: Promo

Šta ti misliš o ovoj temi? Ostavi svoj komentar!

Tvoja adresa neće biti objavljena.