Mattel će izbaciti zvanične BTS lutke ovog leta

Mattel, velika fabrika igračaka, koja stoji i iz a Barbie lutaka, je najavila da će izbaciti novu kolekciju lutaka koja će biti inspirisana K-pop grupom BTS. Kompanija je to najavila tokom Honk Kong & Games festivala.

’’Potpisali smo ugovor sa agencijom BTSa koja se zove Big Hit Entertainment, i planiramo da napravimo nekoliko različitih stvari kao što su lutke, kolekcije figura, igračke, igrice i roleplay predmete.’’, objavio je Mattel.

’’Ova kolekcija će biti izbačena ovog leta i to će ujedno biti i prve lutke ikada napravljene po uzoru na članove BTSa. Modne kombinacije koje će lutke nositi će biti zasnovane na njihovim autfitim u spotu za pesmu ’’Idol’’.’’

Nije nam baš najjasnije koji tačno autfit će nositi, obzirom da su momci nosili četiri različita autfita tokom ovog spota.

Mattelova predsednik, Sejah Shah Miller, je rekao da su odlučili da rade Sa BTSom zbog njihove svetske slave i popularnosti. Rekao je: ’’BTS je kulturni fenomen koji spaja i godišta i kulturu i jezik, a kroz ovo partnerstvo ćemo, nadam se, spojiti ljude širom sveta. Naš glavni cilj je da sarađujemo sa uspešnim franšizama koje su poznate u svetu, a nadamo se da će kreativni tim Mattela predstaviti BTS u najboljem mogućem svetlu.’’

Kompanija je i na Tviteru najavila ovu saradnju, o spajanju ljudi i milionima fanova koji ove lutke željno iščekuju. BTS fanovi su bili oduševljeni da čuju ovu novost, ali i radoznali u vezi izgleda lutaka. Jedan fan je pitao da li će lutke više podsećati na Barbie lutke ili na prave figure, na šta je kompanija Mattel odgovorila da će to biti potpuno nova linija Mattel lutaka. Profil kompanije je takođe rekao da će set lutaka biti prodavan širom sveta, a da će još informacija biti otkriveno uskoro.

Šta mislite, kako će izgledati BTS lutke?

Pripredila: Nikoleta Jovičić

Šta ti misliš o ovoj temi? Ostavi svoj komentar!

Tvoja adresa neće biti objavljena.