Omiljeni animirani film “Grozan ja 3” stiže u bioskope 24. juna

“GROZAN JA 3” (DESPICABLE ME 3) počeće da se prikazuje u pretpremijernom periodu od 24. juna u bioskopima Cineplexx Ušće Shopping Center, Cineplexx Delta City, Cineplexx BIG Fashion, Roda Cineplex, Tuckwood Cineplex, Dvorana Doma Sindikata, Fontana, Arena Cineplex (Novi Sad), CineStar (Novi Sad), Cineplexx Niš, Cineplexx Kragujevac Plaza, CineStar (Zrenjanin), CineStar (Pančevo), Kupina Film (Niš), Vilin Grad (Niš), Cineplexx MNE Delta City (Podgorica), Cadmus Cineplex (Budva), Cineplexx Priština, Kino ABC Priština i DokuFest (Prizren).

Svečana premijera biće održana u subotu 24. juna u 18 časova u bioskopu Cineplexx Ušće Shopping Center.

Tim povodom danas je u McDonald’s restoranu na Terazijama održana konferencija za medije kojoj su prisustvovali glumci Dragan Vujić Vujke i Tinja Damnjanović.

U susret bioskopskom startu filma “GROZAN JA 3” maskote Malaca stižu u naše gradove u veseloj povorci pod nazivom “Žuti karavan”!
Prva lokacija koju će “Žuti karavan” posetiti biće šetalište Sava Promenada u petak 23. juna u 18 časova. Na platou preko puta podmornice svi posetioci imaće priliku da se igraju, fotografišu, učestvuju u kreativnim radionicama i zabave u okviru “Žutog kutka”. Od naredne nedelje “Žuti karavan” posetiće desetak gradova širom Srbije i ulepšati ovo leto svim mališanima i njihovim roditeljima.

Zahvaljujući našim prijateljima iz Toyota Srbije “Žuti karavan” će proputovati celom zemljom na najudobniji i najbezbedniji način. Malci će na sve četiri strane stići vozilima RAV 4 i Aygo i družiti se sa malom i velikom bioskopskom publikom.

Od 29. juna “GROZAN JA 3” prikazivaće se na redovnom repertoaru svih bioskopa i to kao sinhronizovana i titlovana verzija i u 2D i 3D formatima. Izaberite omiljeni način uživanja u nezaboravnom nastavku filmskog hita i na vreme kupite bioskopske karte za celu porodicu!

 

Foto: www.upimedia.com i promo

Šta ti misliš o ovoj temi? Ostavi svoj komentar!

Tvoja adresa neće biti objavljena.