Otkrijte kako je nastalo iskonsko zlo

Ako ste jedni od onih kojima je lutka Anabel prirasla srcu, čeka vas zanimljivo iznenađenje u novom nastavku jer još uvek ne znamo koja se prava priča krije iza njenog nastanka. Mi ćemo vam danas otkriti mali deo toga a na kompletnu priču morate da sačekate još nedelju dana.

Novi film iz serijala Prizivanje obećava još jednu zastrašujuću priču, ako ćete se uopšte usuditi pogledati film. Film Anabel je 2014. godine postigla odličan uspeh u bioskopima i zaradila fantastičnih 257 miliona dolara širom sveta.

Priča nas u ovom filmu vodi nekoliko godina nakon tragične smrti ćerke lutkara i njegove supruge koji u kuću primaju časnu sestru i nekoliko devojčica iz sirotišta. Svi će oni uskoro nastradati od lutkareve opasne lutke Anabel…

U glavnim ulogama su Miranda Otto, Javier Botet i Stephanie Sigman, a u ostalim Talitha Bateman, Lulu Wilson, Philippa Coulthard, Grace Fulton, Lou Lou Safran, Samara Lee i Tayler Buck. Režiju potpisuje David F. Sandberg, a scenario Gary Dauberman.

Anabel 2 u Srbiji će te gledati pof nazivom Anabel 2: Stvaranje zla i u našim bioskopima će se naći za nedelju dana, tačnije 10.08. a u distribuciji Blitz Filma.

Foto: Blitz Film

Šta ti misliš o ovoj temi? Ostavi svoj komentar!

Tvoja adresa neće biti objavljena.