Uz “Pinkove zvezdice” održana premijera animiranog filma “Pevajmo”

Premijera animiranog filma “Pevajmo”, održana je proteklog vikenda u bioskopu Cineplexx Delta City, a posetioci su pre filma, mogli da uživaju i u specijalnom muzičkom nastupu.

Pre početka filma, gledaoci u sali su imali priliku da čuju nekoliko polaznika škole pevanja “Voice Stars Factory“,  koji su im svojim fenomenalnim nastupima izmamili uzdahe i osvojili gromki aplauz. Uživali su u izvođenju Teodore Tare Stojanović, Bojane Radovanović, Đorđa Divjaka i Ivane Dimkovski.

Specijalni gosti dešavanja su bile sjajne “Pinkove zvezdice“, koje su došle da pruže podršku svojim kolegama. Njihove glasovne mogućnosti i nesvakidašnji talenat su sve prisutne ostavili bez teksta. Sa pesmom po sopstvenom izboru, uživali smo u nastupima Darije Vračević, Nikole Milenkovića i pobednice prve sezone, Marije Serdar.

Premijeri su prisustvovali i glumci koji su se potrudili da sinhronizacija ovog filma zvuči fantastično: Slobodan Stefanović, Paulina Manov, Iva Stefanović, Milan Antonić, Dragana Milošević, Dušica Novaković, Peđa Damnjanović, kao i reditelj sinhronizacije, Nikola Bulatović.

Ukoliko ste propustili premijerno prikazivanje filma “Pevajmo“, možete ga pogledati na velikim platnima naših bioskopa od četvrtka, 22. decembra, u 2D ili 3D tehnici.

Foto: Promo

Šta ti misliš o ovoj temi? Ostavi svoj komentar!

Tvoja adresa neće biti objavljena.