POKLANJAMO: Personalizovani planer je “must have” za novu godinu

Mnogi od nas su, i pored savremene tehnologije, još uvek ljudi od “papira i olovke”. Sve volimo da zapišemo, sačuvamo od zaborava… Ali ne bilo gde. Još kao devojčice mnoge od nas su same ukrašavala blokiće i sveske, jer bi na taj način imale nešto jedinstveno, drugačije od svih i nešto “samo moje”.U unificiranom svetu to je još izraženije.

Tako je i mladoj Magdaleni Bešker ideja došla sama od sebe. Na tržištu nije postojao lep i praktičan planer koji sadrži sve što treba. Uvek je nešto nedostajalo, od dizajna, do veličine samog planera. Ona je dizajnirala jedan koji je takvog formata da stane u svaku torbicu, sa zaobljenim rubovima da ne oštećuju unutrašnjost torbice. Unutrašnjost mu je vesela i šarena da vas svaki put iznova razveseli kada ga otvorite, ali isto tako da u njega možete zapisati sve – od menstrualnog kalendara, putovanja i godišnjeg odmora, shopping listi, pozorišnih predstava, događaja koje treba posetiti, rođendana, venčanja, planova i projekata u tekućoj godini, recepata, kozmetičkih saveta do samog kalendara. Drugi deo planera je koncipiran po satima, danima i datumima. Ima i subotu i nedjelju jer su većini i to radni dani. Isto tako planer sadrži i citate da vas ohrabre kroz nedelju. A šlag na kraju su korice koje postoje u 50-ak boja i mogu se personalizovati na način da se na njih ugraviraju ime i prezime, citat, logo ili slika.

magdalena-beskar

Nakon personalizovanog planera jednostavnog naziva Moj planer, koji je bio prvi proizvod “Ulice snova”, sledeća je nastala Moja beležnica. Tu je i Moj rokovnik koji je A5 formata i poslovnija je varijanta planera. Sve etape rada na proizvodima su ručne. Ručno se reže, šije, stavlja foliotisak i ćoškići na ivice etuija. Uz njega dobijate i My travel diary – knjižica putovanja. U nju zapisujete gde i kada putujete, gde ste smešteni, šta morate uraditi pre puta, što nipošto ne smete zaboraviti pre puta, a zatim šta ste videli na putovanju, gde ste fino jeli, odlično se proveli i slično. Nakon nekog vremena ispadne jako lepa uspomena.

Najnovija serija planera za 2017. godinu donosi još šarolikije rubrike predivnog dizajna koji sadrži sve što treba jednoj urbanoj devojci i ženi.
Svi proizvodi su napravljeni od recikliranog papira, isto tako svi se ručno režu, lepe ili šiju. Više možete videti na profilu https://www.instagram.com/mojplaner/
Apsolutni su hit u regionu, a sada se prvi put mogu naći i na našem tržištu, a prvi u Srbiji imaju priliku da ih dobiju čitaoci portala HEJ!

Ako baš ti želiš da imaš svoj peronalizoavni planer “Ulica snova” napiši nam zašto ga baš ti zaslužuješ. Svoja kreativna objašnjenja nam šaljite na mail hej@color.rs do 27. novembra u ponoć, a tokom sledeće nedelje objavićemo ime dobitnice. I da, ne zaboravite da pošaljete i svoje podatke – ime prezime, adresu, grad i kontakt telefon.

Foto: Promo

1 Comment

  1. Napisala sam mail i iskreno se nadam da cu biti srecna dobitnica,a ako se to ipak ne desi zelim da cestitam pobednici(pobedniku)!♥

Šta ti misliš o ovoj temi? Ostavi svoj komentar!

Tvoja adresa neće biti objavljena.