Praznična čarolija u Novom Sadu počela „Novosadskim Winter Festom”

Treći „Novosadski Winter Fest” svečano je otvoren 28. novembra na Trgu slobode u Novom Sadu. Ceremoniju otvaranja ulepšao je veličanstven vatromet sa Pupinove palate.

Svake večeri, na „Singing Christmas Tree” by Vojvođanska, nastupaju dečiji i horovi odraslih iz cele Vojvodine, a na muzičkoj bini bendovi, DJ-ejevi i vokalni sastavi.

Posetioci će, kao i prethodne dve godine, imati prilike da uživaju u kuvanom vinu, poslasticama poput „vojvođanske gibanice”, „mađarskog kolača” i „američkih krofnica” kao i da kupe suvenire, novogodišnje ukrase i prirodne jelke sa busenom.

Na Trgu slobode su i „Novogodišnji fijaker” u kojem će posetioci moći da se provozaciju po centru grada, „Old Timer Photo-Boot”, „Winter fest kapija”, „Licidersko srce” i „Krila Anđela” za fotografisanje kao i tematska izložba novosadskih fotografa.

Najmlađi uživaju i igraju se i u bazenu sa slamom, pored kojeg je prikazano Hristovo rođenje.

Do kraja festivala biće organizovan i Dog Show, takmičenje „Christmas Agg and Spoon Race”, sakupljanje garderobe za beskućnike u Futogu, besplatne projekcije božićnih filmskih klasika u Muzeju savremene umetnosti Vojvodine, a najmlađi će moći i da pišu pismo Deda Mrazu i osvoje poklone.

Ovogodišnji “Novosadski Winter fest” će trajati do 29.12.2018.

„Novosadski Winter Fest” organizuju Udruženje Subsidium, Bač u srcu Bačke i HBO Color Media Events u partnerstvu sa kompanijama „Color Media Communications” i  „Ninamedia”, a uz podršku Grada Novog Sada i Gradske uprave za privredu.

Prijatelji festivala su Vojvođanska banka, Coca-Cola, Heineken Srbija, tržni centar Promenada, Lidl Srbija i BIG Shopping Centar.

Sve informacije o festivalu pronađite na zvaničnom sajtu www.nswinterfest.rs i Fejsbuk stranici – Novosadski Winter Fest.

Foto: Color Media Communications

Šta ti misliš o ovoj temi? Ostavi svoj komentar!

Tvoja adresa neće biti objavljena.